Szerzői Jogok

MediaCity Magyarország Kft. (Kiadó) weboldalán, valamint a Kiadó gondozásában megjelenő lapok weboldalain található tartalmak szerzői jogvédelem alatt állnak. A MediaCity a tulajdonosa vagy a feljogosított használója a honlapon található bármely szöveggel, képpel, hanggal, szoftverrel és más anyaggal kapcsolatos szerzői jognak és más szellemi tulajdonjogoknak.

Ön jogosult a MediaCity honlapjait olvasni, arról nyomtatással, lemezre történő letöltéssel és más személy részére történő továbbítással kivonatos másolatot készíteni, azonban minden esetben kizárólag személyes, tájékozódó jellegű, nem kereskedelmi célra. Tilos a honlap bármely részének másolatát eladni vagy továbbítani kereskedelmi haszonért, tilos továbbá a honlap bármely részének megváltoztatása vagy bármely más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár hagyományos formában. Az itt leírtakon kívül a MediaCity semmilyen egyéb felhatalmazást, jogot nem engedélyez a honlapjaival kapcsolatban. 

Védjegyek:
Minden, a MediaCity honlapjain használt védjegy (márkanév, logo stb.) a MediaCity tulajdonában vagy licenchasználatában áll.

A honlap tartalma:
A honlapon található információk jóhiszeműen kerültek elhelyezésre, azonban azok kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak. A tájékozódáson kívüli egyéb célok érdekében nem lehet ezen információkra építeni, és az információk pontosságára, teljességére a MediaCity nem ad garanciát.
Sem a MediaCity, sem alkalmazottaik, sem megbízottaik nem vállalnak felelősséget azokért az esetleges veszteségekért, károkért, költségekért (beleértve, korlátozás nélkül, bármilyen elmaradt profitot, közvetett, járulékos vagy következményi veszteséget is), amelyek a MediaCity honlapjaira történő belépésből vagy azok használatából erednek.
A MediaCity fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, bármilyen változtatást, javítást végezzen a honlapján, előzetes figyelmeztetés nélkül.

Kapcsolódó honlapok:
A MediaCity honlapjai tartalmazhatnak olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak.
A kapcsolódó honlapokhoz a MediaCity csupán hozzáférést közvetít, azonban sem a MediaCity, sem alkalmazottaik, sem megbízottaik nem vállalnak semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget ezekért a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért, abban az esetben sem, ha azokat a MediaCity vagy valamely tagja, alkalmazottja, megbízottja átnézte vagy jóváhagyta.
Amennyiben Ön kapcsolódó honlapról a MediaCity honlapjára szeretne visszajutni, akkor vagy a „back”, „vissza” gombokkal/nyilakkal, vagy az adott honlap domain nevének begépelésével juthat vissza.