Tüntesd el a rossz emlékek nyomát!


A hegkezelő tapasszal búcsút inthetsz a feltűnő hegeknek

Legyen szó autóbalesetről, műtétről, vagy egy veszélyes anyajegy eltávolításáról, a rossz élmények nem csak a lelkünkben, hanem a testünkön is nyomot hagynak. Utóbbi eltűntetéséhez nyújt forradalmi segítséget a Hansaplast új Hegkezelő tapasza, mely hatására a kellemetlen emlékektől egyarántkönnyebben elbúcsúzhatunk.

Szinte mindenkinek van egy, vagy akár több hege is, ami emlékezteti őt bizonyos életeseményekre. Ezekre egyébként sem szívesen gondol vissza az ember, viszont egyes sebek ennél még akár súlyosabbak is lehetnek: fizikai fájdalommaljárhatnak, illletve előidézhetnek lelki, önbizalmi problémákat, ha a test látható részein helyezkednek el.

A hegesedés a gyógyulási folyamat természetes része a bőr sérülése után. Amennyiben ez csak a felszíni réteget érinti, az teljesen meggyógyul, viszont minél mélyebben károsodott a bőrfelület, annál több időbe telhet a gyógyulás, sőt mégnagyobb az esélye annak, hogy feltűnő, és tartós heg marad utána ilyenek például a hipertrófiás és keloidos hegek. A hipertrófiás hegek kiemelkednek a bőrből, vörösek, valamint viszkethetnek is. Ezekhez hasonlóak a keloidos hegek, azonban ezek az eredeti seb méreténél nagyobbak lehetnek. Sokkal inkább befolyásolják az életminőséget, mivel hátráltathatják a mozgást, valamint fájdalmat is okozhatnak. 

A kellemetlen testi és lelki nyomok eltüntetésére alkotta meg aHansaplast márka az innovatív újdonságát, mely egy átlátszó, öntapadós, poliuretánból készült tapasz. Félig áteresztő rétegének köszönhetően elősegíti a hegszövet hidratálását, illetve növeli a annak hőmérsékletét is, ezzel hozzájárulva a bőr saját regenerációs folyamatának aktiválásához.
Klinikai vizsgáltok alapján a Hansaplast Hegkezelő tapasz 8 hét folyamatos, legalább napi 12 órás használat után pozitív eredményeket ért el.  A termék alkalmazásával a hegek laposabbak, halványabbak és simábbak lettek, még a régisérülések esetében is.

A hegszövet meglehetősen lassan regenerálódik, azonbanérdemes türelmesnek lenni, és már csak rossz emlék lesz az az egykori heg!

Hansaplast Hegkezelő tapasz
Diszkrét, átlátszó tapaszok, melyek régi és új hegeken is alkalmazhatóak
Rugalmas és légáteresztő, kényelmes viselet
Használata könnyű, a kívánt méretre vágható
Első látható eredmények 3-4 hét után
Rendkívül bőrbarát, így érzékeny bőrűek is használhatják

Ajánlott fogyasztói ár:

Hansaplast Hegkezelő tapasz 21x: 4 990 Ft

Hansaplast Hegkezelő tapasz XL 21x: 7 990 Ft

Megosztom