Tiéd Budapest!

25 év után először nyitotta meg a nagyközönség előtt a 9. emeletet a Budapest Marriott Hotel. Ez a Liz and Chain Sky Lounge rooftop bar, ahol képeslapokról ismert naplementék, hűsítő gin tonicok, önfeledt esték várnak.

Innen nemcsak a Duna hídjait, a Parlamentet, a Budavári Palotát, a Bazilikát, a Citadellát és a Gellért-hegyet csodálhatjuk meg nappali, majd esti ruhájában, hanem egy hideg itallal a kézben kapunk egy egészen varázslatos Budapest-érzést.

A bárban kikapcsolódhatunk munka utáni aperitivót kortyolgatva a kollegákkal, randizhatunk, szülinapot ünnepelhetünk, vagy a barátnőnkkel üthetjük nyélbe a régóta halogatott találkozást. A rendhagyó helyszín és értő vendéglátás intimebb, zártkörű rendezvényekre is felkészült, vasárnaptól szerdáig privát események levezénylését is vállalják. 

Egy hibátlan, hedonista este elképzelhetetlen néhány falat nélkül, szerencsére tudja ezt a Sky Lounge is, ezért hideg és meleg mezzékkel-tapasokkal, desszertekkel is készülnek, á la carte rendszerben.

Tippünk:

Ha már itt a lehetőség, hogy mi lehetünk a turisták saját fővárosunkban, érdemes összekötni a sky lounge programunkat egy vacsorával a Marriott szálloda DNB éttermében. A teraszon ülve gyönyörködhetünk a lemenő nap fényében pompázó budai oldalban, a Várban. Különösen ajánljuk a kínálatból a kacsamájat pirított kalácságyon és a sült kacsacombot káposztás cvekedlivel. Ha pedig jóllaktunk, irány a lift és a kilencedik emelet és pár pillanat alatt elénk tárul Budapest egyik legszebb panorámája. Kezünkben egy pohár aperol spritz, mire is koccintsunk? Megvan: a lustán hömpölygő Dunára és a fővárosunkra.

Megosztom