Szépség ajándékba

Ez a FOREO mesés karácsonyi ajándékkalauza!

– Ünnepi ajándék ötletek mindenkinek

Idén a szeretteinkkel való törődés, ha lehet, még fontosabbá vált. A svéd beauty-tech cég, a FOREO ragyogó ajándékköteteivel a legközelebbi és legkedvesebb ismerősök felé is kimutathatjuk ezt. Legyen wellness-fanatikus barátnő, szakállára igényes férj, mitesszerekkel küzdő hugi, vagy akár saját, kényeztetésre vágyó énünk, ezek az ajándékötletek mindenkinek gyönyörű és ragyogó kinézetet nyújtanak, egész évben.

FOREO UFO 2

Termék: FOREO UFO 2 okos arcmaszk készülék

Miért: Tündökölj a LED-fényterápia erejével!

Részletek: A szivárványnál is több színt alkalmazó UFO 2 a díjnyertes UFO okos arcmaszk készülék továbbfejlesztett változata. Az UFO 2teljes spektrumú LED-es fényterápiát, applikáción keresztül testre szabható bőrápolási kezeléseket és elődjéhez képest 5x gyorsabban ható termoterápiát kínál. Az otthoni spa-élményt nyújtó okos arcmaszk a T-Sonic pulzálások erejével mindössze 90 másodperc alatt varázsol finom és ragyogó arcbőrt varázsol.

Elérhetőség: foreo.com

Fogyasztói ár: 279 EUR

FOREO Farm to Face maszk kollekció

Termék: FOREO Farm to Face maszk kollekció

Miért: Természetes bőrápolás világhíres összetevőkkel

Részletek: Új-Zélandtól Brazíliáig, Bulgáriától Japánig a FOREO prémium minőségű, természetes összetevőket keresett a világon azért, hogy a nemzetközi bőrápolás legjobbjait zárja tápláló maszkjaiba. Legyen az bolgár rózsa, vagy japán zöld tea, a természetes alapanyagokból készült, hidrocellás maszkok 100%-ban növényi alapúak, biológiailag lebomlóak és tápanyagokkal teliek; mint egy egészséges turmix, segítik a bőr feltöltődését és friss, egészséges ragyogást kölcsönöznek neki. Összetevőktől függően a maszkok UFO, UFO mini, UFO 2 és UFO mini 2 okos arcmaszk készülékekkel használhatók.

Elérhetőség: foreo.com

Fogyasztói ár: 9.99 EUR-tól

FOREO LUNA 3 Men

Termék: FOREO LUNA 3 Men szónikus szakáll- és arctisztító készülék

Miért: Arcápolás, igényes férfiakra szabva

Részletek: Tisztább, puhább, még csókolni valóbb arc, akár szakállal, akár anélkül, jól hangzik? A tiszta, puhaarcbőr többé nem csupán a hölgyek kiváltsága. A pasik ultra-rövid napi arcápolási rutinjába is könnyen beilleszthető high-tech arctisztító készülék eltávolítjaaz arcbőrről az összes szennyeződést, olajat és elhalt hámsejtet. És még egy érv a használata mellett: a hagyományos, manuális arctisztításnál 6X hatékonyabban tisztítja meg az arcbőrt.

Elérhetőség: foreo.com

Fogyasztói ár: 199 EUR

FOREO LUNA mini 3

Termék: FOREO LUNA mini 3 arctisztító és masszázs készülék

Miért: Mert a bőröd imádni fogja!

Részletek: A LUNA mini 3 selyem-finom sörtéivel, napi 1 perces használattal képes a bőrszennyeződések, a felesleges faggyú és az izzadság 99,5%-át eltávolítani. A rohanós hétköznapokat a 30 másodperces “Glow Boost” funkció, a szórakozott szépség fan-eket a „Find My LUNA” mód segíti. Az ultra-higiénikus, applikációval működő arctisztító 12 intenzitási fokozatot és kétoldalú tisztító felületet kínál a teljesen személyre szabott arcápolási élményért, 6 féle színben!

Elérhetőség: foreo.com

Fogyasztói ár: 159 EUR

 

Megosztom