Okos arcmaszk

Landolt az UFO 2, a hatékony, személyre szabott luxus-készülék, amellyel a turbó szépség már nem jövő, hanem jelen idő. A svéd beauty-tech cég, a FOREO úttörő innovációjával az okos-maszkolás új szintre lép 2020-ban.

A szivárványnál is több színt alkalmazó UFO 2 a 2018-ban debütált, díjnyertes UFO okos arcmaszk készülék továbbfejlesztett változata. Az UFO legújabb generációja teljes spektrumú LED-es fényterápiát, applikáción keresztül testreszabható bőrápolási kezeléseket és elődjéhez képest 5x gyorsabban ható termoterápiát kínál.  

A legkorszerűbb UFO 2 számos technológiát ötvöz, mindezt egy letisztult, elegáns külsővel, a finom és ragyogó arcbőrért, mindössze 90 másodperc alatt!

Az UFO 2 készülékbe épített technológiák:

  • Teljes spektrumú LED fényterápia: A 8 színű LED fényterápia maximális energiát biztosít minden az UFO által aktivált maszk típushoz. Minden LED szín egyedi, jótékony hatással rendelkezik, amelyek célzottan aktiválják az egyes maszkok összetevőit a hatékony és testreszabott kezelésekért. 
  • Lila LED  – finomítja a ráncokat és elősegíti a ragyogást
  • Fehér LED – feszesít a bőrt és csökkenti a puffadást
  • Zöld LED – élénkíti a fakó arcszínt és kiegyenlíti a bőrtónust
  • Narancs LED – revitalizálja és frissíti a bőrt
  • Kék LED – csökkenti a bőrhibákat, felveszi a pattanásokat okozó baktériumok ellen a harcot
  • Cyan LED- nyugtatja a stresszes bőrt
  • Sárga LED – csökkenti a bőrpírt és enyhíti a bőrirritációt 
  • Piros LED – stimulálja a kollagén és elasztin termelést, csökkenti az öregedés jeleit

Az UFO 2 kizárólag UFO Power Activate Maszkokkal párosítható, így egyesül a legmodernebb technológia a tápláló, természetes összetevőkkel a tökéletes otthoni SPA élményért. A FOREO nemrégiben piacra dobta a Farm To Face maszk kollekcióját olyan értékes alapanyagokkal, mint a hidratáló Bulgarian Rose, a tisztító Green Tea vagy a simító Acai Berry. Az otthoni luxus élmény még tovább fokozható az Intensive Caviar Fusion maszkkal, amely kaviárral és 24 karátos arannyal kínál dekadens anti-aging arckezelést.

A következő évtized a skin-tech innováció évtizede lesz, amelyben a FOREO és a most debütáló UFO 2 okos arcmaszk úttörő szerepet kap. Ahogy az okos maszkolás volt 2019 egyik kulcsszava, úgy 2020-ban a turbó-maszk kezelést keresik majd sokan. A Google keresésekből tisztán látható, hogy a technológia teljesen áthatja az emberek hétköznapjait, beleértve a bőrápolási szokásokat. ” – mondta Dalia Fernandez, a FOREO termékfejlesztési igazgatója a termékbevezetés kapcsán.

www.foreo.com

Megosztom