Művészi kávéélmény

Kávézunk otthon, a munkahelyünkön, kávézókban… Tesszük ezt csupán a megunhatatlan ízélményért vagy épp extra energia reményében. 

A népszerűségüknek köszönhetően a megszokott, egyszerű kávékon túl igazi különlegességekkel is találkozhatunk már a kávélapokon.

Espressótól a Cold Brewig

A kávé szerelemeseinek kedvezve a Bonafarm Csoport tagja, a Sole-Mizo Zrt. 2017-ben bevezette a Mizo Coffee Selection termékcsaládját. Piackutatási adatokra alapozva a kezdetekkor 6 ízvariáns került a kínálatba, mely mára már 10 félére bővült. A portfólióban a klasszikus Espressotól a közkedvelt Latte macchiaton át a kuriózumnak számító Cold brewig szinte minden megtalálható. A Mizo kávéitalok 100%-ban arabica kávéból készülnek, melyhez kiváló minőségű, csakis magyar gazdaságokból származó tejet adnak. A különböző fogyasztói igényeknek megfelelően az idén már a 3. születésnapját ünneplő termékcsaládban édesítőszerrel készült, laktózmentes, cukor- és édesítőszermentes, valamint koffeinmentes kávéitalok is elérhetőek. A Mizo kávéitalok nemcsak a fogyasztóknál vizsgáztak jól, de pillanatok alatt egy teljesen új kategóriát is teremtettek a piacon, mely azóta is dinamikusan növekszik, és melyben a márka stabilan őrzi piacvezető szerepét.

Finom és különleges

A Mizo a művészeti projektekben széles körű tapasztalatokkal rendelkező Dió Stúdió segítségével, valamint a Szépművészeti Múzeum és Magyar Nemzeti Galéria közreműködésével a kávézás és a művészetek közös, tartalmas történetszálát szeretné tovább szőni azzal, hogy közösen megalkották a 2020 őszén boltokba kerülő limitált szériás Mizo Art Coffee kollekciót a már meglévő Mizo Coffee Selection termékcsalád tagjaiból.

Minden Mizo Art Coffee termékhez 3 különböző festményt kapcsoltak, így összesen 30 festmény ’’kerül majd a boltok polcaira”.

Inspiráció és ismeretterjesztés

A festmények magukkal ragadják a gondolatokat és néhány perc nyugalmat vagy épp új lendületet visznek megszokásokkal teli világunkba. Egy Flat white fogyasztása közben például együtt nyújtózhatunk az Ásító inassal vagy Tornyai János festményén keresztül belekortyolhatunk a reményekkel teli napkeltébe munkába indulás előtt. De található Csontváry, Szinyei, Toulouse-Lautrec és Brueghel mű is az összeállításban.

Megosztom