Megjelent a Családi Lap júniusi száma!

 

 

 

Induljon a nyár!

 

Emlékszem, gyerekkoromban június derekán már megindult a visszaszámlálás, és mindent betöltött a várakozás, hogy végre kitörjön a nyári szünet. Az önfeledt hónapok előtt azonban még jött a bizonyítványosztás, ami, azt gondolom, ma sem kevésbé izgalommal teli esemény. Ehhez kapcsolódó anyagunkban azt járjuk körbe, mit mutatnak az év végi érdemjegyek, és hogyan viszonyuljunk (jól) ezekhez szülőként, nagyszülőként.

A nyár sok minden mást is tartogat, például a várva várt nyaralást, amit nem mindenki szeret zsúfoltságban eltölteni. Nekik kedvez a Természetes nyugalomban című utazási összeállításunk, ahol békés, kevésbé ismert szigeteket mutatunk be. Ha pedig inkább a rövidebb kirándulásokra voksolnánk, mélyebben is megismerhetjük a gyaloglás csodáját. Garantáljuk, hogy a cikk olvasása után szívesebben rójuk majd a kilométereket a természetben. Ahol akár meg is teríthetünk a családnak – ehhez is hozunk isteni piknikrecepteket. És talán éppen a nyár a legjobb időszak arra, hogy átértékeljük az életünket olykor beárnyékoló feszültséget, és inkább katalizátorként tekintsünk rá, vagy megismerkedjünk a mindfulnessel, ami segíthet az idegrendszerünk kisimításában.

A lazításhoz biztosan hozzájárul Brad Pittről szóló összeállításunk is, amelyből megtudhatjuk, hogyan ívelt eddig a kortalan világsztár pályája. Ki gondolná, hogy jövőre a 60. születésnapját ünnepli már?

Nincs más hátra, mint hogy csodás nyarat kívánjunk, amihez talán mi is hozzájárulhatunk e havi lapszámunkkal.

 

Megosztom