Ma van a kézmosás világnapja

Talán soha nem volt még ilyen aktuális a kézmosás fontosságára felhívni a figyelmet. Íme egy folyékony antibakteriális összetevőt is tartalmazó szappan és egy kézkrém a megfelelő ápoláshoz.

A hűvösebb idő egyébként is kiszárítja kezedet, ezt pedig csak tetőzi az állandó kézmosás és kézfertőtlenítés?
A Dove új Care & Protect folyékony szappannal és kézkrémmel két legyet üthetsz egy csapásra: ápolod és hidratálod a kézfejek bőrét, ráadásul mindkettő tartalmaz antibakteriális összetevőt is.

Tudnivalók a termékekről:

Az új Dove Care & Protect folyékony szappan 1⁄4 rész hidratáló krémet tartalmaz, így az alapos tisztítás mellett hidratálja és ápolja a legszárazabb bőrt is. Antibakteriális összetevőt is tartalmaz, segít eltávolítani a baktériumokat.

Így használd:
A tiszta kezekért nyomj bőséges adagot a tenyeredbe a folyékony szappanból. Képezz belőle gazdag és krémes habot, majd masszírozd a bőrödbe legalább 20 másodpercig. Befejezésképp öblítsd le langyos vízzel.

Javasolt fogyasztó ár: 749 Ft (250 ml)

Az új Dove Care & Protect kézkrémet kifejezetten száraz bőrre fejlesztették ki, segít, hogy kézfejeid ápoltak és puhák legyenek. Az antibakteriális összetevővel készült formula tökéletes része lehet a bőrápolási rutinodnak.

Így használd:
Nyomj egy kevés Dove Care & Protect kézkrémet a kézfejedre, és körkörös mozdula- tokkal dörzsöld a bőrödbe. Ezt követően rakj egy kis mennyiségű krémet a bütykökre és az ujjak közötti részekre, amit szintén kis, körkörös mozdulatokkal masszírozz be. Kényeztesd az érzékeidet a kézkrém krémes illatával, és közben élvezd a puha és rugalmas bőr érzését. Alkalmazd szükség szerint a nap további részében a hosszan- tartóan ápolt kézfejekért.

Tartsd a Dove Care & Protect kézkrémet az asztalodon, az ágyad mellett,
a táskádban vagy a mosdókagyló mellett, így emlékeztetheted magad a rendszeres használatra.

Javasolt fogyasztó ár: 709 Ft (75 ml)

Megosztom