Indítsd a napot könnyedén!

5 must have termék a reggeli készülődéshez

Vigyázz, kész, rajt! A reggeli készülődésnél minden perc számít. Érdemes ilyenkor néhány igazán szuper, sokoldalú termékkel körülvenned magad és meglátod, a kapkodás vagy késés biztosan elkerül! Mutatjuk az Amway megbízható termékeit a reggeli felfrissüléshez!

Ébresztő a bőrnek is!

Felébreszt, felráz, felfrissít: a reggeli zuhanyozás sarkalatos pontja a napunknak. Válasszunk olyan terméket hozzá, ami nemcsak eltávolítja a szennyeződéseket, de bőrünket is széppé varázsolja! Kíméletesen tisztítson, segítsen megőrizni a bőr nedvességgátját.

Reggeli rutin!

A többfunkciós termékek megkönnyítik a reggeli készülődést. Szuper alternatíva egy olyan szappan, ami nemcsak a test bőrén, de az arcon is alkalmazható. Alaposan tisztít és finom, puha érzetet hagy maga után.  

Férfias energia

Gyors frissesség tetőtől talpig az uraknak is! A 2in1tusfürdő és sampon segítségével nemcsak a test, de a fejbőr és a haj is megkapja a számára szükséges törődést.

Egy leheletnyi frissesség

A szép mosoly az egészséges fogaknál kezdődik. A szájápolási termékeknél fontos, hogy egy lépésben több problémára is megoldást nyújtsanak. Emellett a friss lehelet már csak bónusz.

Tápanyagkoktél a bőrnek

Bőrünk sok külső hatásnak van kitéve: a nap, a hideg, a meleg és a szél is száríthatja.  Egy magas tápanyagtartalmú krém megoldást nyújthat, az A-, E- és F-vitaminok jótékonyan táplálják bőrünket.

Megosztom