Hogyan kezdjünk el hordozni?

Sokan praktikussági okokból, sokan a kötődés támogatásaként szeretnének hordozni. Sokan ismerősöktől, rokonoktól informálódnak vagy láttunk milyen egy hordozott babával kirándulni, közlekedni és olyan egyszerűnek és természetesen hatott, hogy mi is vágyni kezdtünk rá, hogy részese lehessünk ennek az idilli összhangnak.

Milyen a babahordozás? http://nandu-wrap.com/video

Először is a legfontosabb, hogy fogalmazzuk meg, hogy mit várunk a hordozástól, hogy miben fog minket támogatni.

Aztán vegyük sorra, hogy milyen tulajdonságokkal, adottságokkal, képességekkel és korlátokkal élünk együtt, ami hatással van akár a hordozásra?

Segítségképpen például: Türelmesebb alkatúak vagyunk vagy inkább a gyors megoldások hívei?

Egészséges a gerincünk vagy gerincferdülésünk van, derékfájósok vagyunk?

Végül nézzünk körül a hordozóeszközök között és figyeljük meg melyik vagy melyek lesznek szimpatikusak, amelyeket legszívesebben rögtön ki is próbálnál.

A Nanduval hordozóeszköz választással kapcsolatos információkkal és hordozási alapismeretekkel segítünk rendezvényeinken, tanfolyamainkon a családoknak.

Lehet kérdésed a hordozóeszközökkel kapcsolatban: Melyik passzol hozzátok? A ti életeteket melyik eszköz könnyítené meg?

Ha megvan már melyik eszköz szimpatikus, akkor segítséget kaphatsz az eszköz használatáról. Az eszközzel kapcsolatos legfontosabb információkat is megkaphatod.

Ha többen szeretnétek a családból hordozni, akkor a különböző szempontok harmonizálásában is támogatást kaphatsz: Milyen hordozó jó anyának, melyik jó apának? Van-e olyan, ami mindkettőtöknek megfelelő?

Minden család és minden szülő teljesen egyedi. Nincsenek instant megoldások. A szülők és a baba igényeire egyaránt figyelve, együtt keressük a számotokra megfelelő megoldást. Ha van lehetőséged meg is vásárolni is a kiszemelt eszközt, akkor élhetsz a 20%-os kedvezménnyel is, akár már a június 18-ai rendezvényünkön.

Várandósan is jó előre tervezni, informálódni, elsajátítani a kiszemelt eszközöket?

Ha van olyan eszköz, ami szimpatikus lesz az informálódási, felfedezési időszakban és megtalálod azt a mintát, azt a színt, ami kedves neked, akkor ne halogasd a beszerzést. Kismamaként könnyebb figyelni, megtanulni valami újat.

Ha már megszületett a várva várt gyermeked, akkor az újdonság és az új életetek körülötti izgalom áthatja a döntéseiteket.

Ha nem sikerült dönteni kismamaként, akkor ki lehet várni a kisbabával való próbákat is. Ilyenkor azonban vedd figyelembe a döntésnél minden egyes próbánál a baba aktuális állapotát, hangulatát.

GYERE EL A JÚNIUS 18-ÁN, PÉNTEKEN ONLINE BEMUTATÓNKRA ÉS VÁSÁRUNKRA! 20% AKCIÓ!

Csatlakozz és jelentkezz oldalunkon:

https://nandu-wrap.com/baba-mama-vasar

 

Link:

http://nandu-wrap.com/video

Megosztom