Felhőtlen és biztonságos családi pihenés

A háromgenerációs pihenés titka egyszerű: miközben a gyógyvízben pihennek a nagyszülők, addig a szülők a wellness örömeit élvezik, a gyerekek pedig önfeledten játszhatnak agyermekbirodalomban. Gyerekekkel, nagyszülőkkel utazni nem mindig jelent egyet a zavartalan pihenéssel – kivéve, ha családbarát szállodát választunk!

Aki valaha járt már a hévízi Ensana Thermal Aqua szállodában, tudja, hogy ebben az ősfákkal határolt, ligetekkel és ösvényekkel teletűzdelt parkban valódi feltöltődés fogadja a pihenni vágyókat. A kikapcsolódást számos programlehetőség biztosítja.

A vízimádók választhatnak fedett és kültéri medencék közül, kedvük szerint váltogathatják a termálvizes medencéket, a zubogókat és masszírozókat rejtőélménymedencékkel. Az úszni vágyókat hatalmas úszómedence várja, a legkisebbek pedig biztonságosan játszhatnak a fedett, vízi játékokkal kialakított gyermekmedencében.

A wellness részleget nehéz ott hagyni, de van olyan program, amiért érdemes edzőcipőre cserélni a papucsot és fürdőköpenyt. Nem érdemes kihagyni a csoportos tornaprogramokat, gyalogtúrákat, nordic walkingsétákat, vagy a kerékpár túrákon való részvételt. Az elfáradt végtagok pedig pihentető sóbarlangban regenerálódhatnak.

A kisgyerekek energiáinak lekötése mindig nagy leleményességet kíván a szülőktől. Ebben segít a Bubbles Club gyermekbarát program. A Bubbles Club animátorai szakértelmükkel egy pillanat alatt összekovácsolják a különféle korú és nemzetiségű gyerekeket, akik önfeledten élvezhetik a kézműves foglalkozásokat, a búvárkodást, a kincskeresést, sportversenyeket vagy az arcfestést, esténként pedig a táncos lábúak mini discóban rophatják.

A nyaralás nemcsak pihenésről szól, hanem kulináris élvezetekről is. Az Aqua szálloda konyhájában senki nem fog csalódni.  Az all inclusive ellátásnak köszönhetően minden napszakban van mit rágcsálni, afő étkezéseknél választható gyerekmenü, ami természetesen az apróságok kedvenc fogásait tartalmazza. Az egészségtudatos étkezést egészséges- és bio alapanyagok biztosítják, a kínálat kialakításánál figyelnek az ételallergiások speciális igényeire is.

A 2021es év a megújulást jelenti a hévízi Ensana Thermal Aqua szállodának. A korábban felújított felső két emeletet követve újabb két emelet kapott új arculatot, 64 szoba és két lakosztály került felújításra. Az új szobák kialakításánál a praktikum mellett a modern kor követelményeinek való megfelelés volt a fő szempont. A családok igényeit szem előtt tartva a két új emeleten 11 összekötőajtós szobapár került kialakításra.

További információ:

https://www.ensanahotels.com/thermal-aqua/hu

Megosztom