Felfedezték a csokoládé új típusát

80 évvel a fehércsoki mgszületése után három éve a svájci Barry Callebaut, a világ jelenleg legnagyobb kakaófeldolgozó vállalata megalkotta a Ruby csokoládét – az egyedülálló Ruby elnevezésű kakaóbabból. Egy innovatív folyamatnak köszönhetően sikerült előhívni a kakaóbab egy különleges tualjdonságát, így jöhetett létre a rubinvörös csokoládé a benne lévő rózsaszín kakaópornak köszönhetően.

Magyarországra elsőként a Magnum hozta el a Rubyt, a legújabb Magnum jégkrém nem tartalmaz sem gyümölcsöt, sem hozzáadott színezéket. És hogy milyen is ez a jégkrém: kívül rúzsaszín Ruby mártócsokoládé, belül fehér csokis jégkrém málnaöntettel.

És most exkluzív környezetben is kóstolhatjuk: a Magnum Pleasure Store Budapestben, a Duna-korzón, a Marriott Hotelnél, ahol saját ízlésünk szerint állíthatjuk össze a jégkrémet, különböző szóratokkal, bevonatokkal, öntetekkel.

A Magnum Pleasure Stpre koncepciója Párizsban született, a már van New Yorkban, Londonban, Szingapúrban is.

Jó tudni: online és üzletekben is hozzájuthatunk a különleges jégkrémhez!

Megosztom