Extra motiváció

A tavasz a megújulást hozza magával. Itt az idő, hogy Te is megújulj, felfrissülj és még elégedettebb legyél magaddal!Bármilyen mozgásformát is választasz, a lényeg, hogy fokozatosan vezesd be hétköznapjaidba, és tudatosan építsd fel edzéseidet.

Frissítsd fel magad edzés közben!

Nem kell a legkeményebb edzéssel kezdeni, elég, ha beiktatsz néhány olyan programot, melyek szórakoztatóak és közben erősödhetsz. Pattanj fel abiciklire, és kerüld meg a barátokkal a közeli kis tavat vagy fedezd fel a környékbeli túraútvonalakat és kilátókat! A nap végén nemcsak kellemesen elfáradsz, de nagyon büszke is leszel a teljesítményedre.

Ha útközben elfogyna az energia, csak pattints fel egy XS™ Power Drink italt, ami segít a fáradtság leküzdésében.

Az XS™ Power Drink italok négyféle B-vitamint, valamint koffeint és taurint tartalmaznak, melyekhozzájárulnak a fáradtság és a kimerültség leküzdéséhez és az energiaszint fenntartásához.

Kell az energia a mozgáshoz!
Bármilyen aktív testmozgást is végzünk, fontos, hogy elég energiánk legyen hozzá. „Ha nincs meg a megfelelő energiaforrás az edzés során, nem tudod a legjobb teljesítményt nyújtani, és az egész edzés durva, fájdalmas és unalmas lesz” – mondja Johan Hagman professzionális fitnesz szakértő és teljesítményre specializálódott táplálkozási szakértő, az Amway Academy oktatója. Tehát megfelelő „üzemanyaggal” jobban teljesítünk és

könnyebben legyőzzük az edzéssel járó nehézségeket. A szakértő szerint érdemes olyan edzés előtti italt választani, amely már a mozgás első pillanatától lendületet ad. Ilyen a citrom-zöldcitrom ízű XS™ Pre-Workout Drink, amikreatin, BCAA-k, vitamin és ásványi anyag tartalmával hasznos energiaforrást biztosít. 


Élvezd a mozgást!

Johan Hagman szerint az edzés későbbi szakaszában elektrolit itallal javíthatjuk állóképességünket, ezzel is növelve a testmozgás élvezeti értékét: „Tapasztalataim szerint fantasztikus érzés, ha folyamatosan a komfortzónádon kívülrekényszeríted magad. Hisz mindannyian tudjuk, a fejlődés a komfortzónán kívül történik.”
Ehhez remek megoldás a narancs-lime ízű  XS™ Sports Electrolyte Drink, amely guarana, maca gyökér és quercetin tartalmával hosszantartó, egyenletes energia-utánpótlást nyújt. A szénhidrát és elekrolit oldat keveréke segít megelőzni a kiszáradást, ezzel hozzájárul a tartós teljesítménykifejtéshez.

Fókuszálj az eredményekre!

A sport lépésről lépésre formálja a tested. Már az első apró látható eredmények is szuper ösztönzőek lehetnek. Koncentrálj ezekre, és meríts belőlük erőt, amit magaddal vihetsz

mindig a következő edzésre! Látványosabb eredmények eléréséhez próbáld ki az XS™ Hydrolyzed Whey Protein Powder-t a tiszta izomtömeg növekedéséhez. Ez az ízletes kakaó-csokoládé ízű fehérjepor C- és E-vitamint is tartalmaz, mely edzés közben védi a sejteket az oxidatív stressztől.

Megosztom