Bőrprobléma: lehet megoldás

Az olyan problémák, mint az akne, az atópiás dermatitisz vagy a hiperpigmentáció nem csak a bőrt viselhetik meg: gyakran befolyásolják személyek önbecsülését, lelkiállapotát, és ebből kifolyólag az életminőségüket is.

Az Eucerin® hatékony, rendkívül gyengéd és klinikailag bizonyított bőrápoló innovációinak köszönhetően az érintettek jobban érezhetik magukat a bőrükben, és újból teljes életet élhetnek. “Hiszünk az innovatív bőrápolás életmegváltoztató erejében. Ez a célunk, melyet folyamatosan megerősítenek azok a történetek, amelyek eljutnak hozzánk a világ minden tájáról. Ezért döntöttünk úgy, hogy megosztunk hat megható történetet, mely számunkra is inspiráló” – jelentette ki Cornelius Becker, az Eucerin® globális vezetője.  

A történeteket az Eucerin® márka a skinterview (skin+interview, azaz bőr+interjú) révén osztja meg. Ezek betekintést nyújtanak az emberek valós életébe, bőrproblémáikba, és bemutatják, hogy a különböződermokozmetikai ápolók hogyan változtatták meg az életüket. Tony aktinikus keratózissal a leggyakoribb bőrrákhoz vezető betegséggel; Ruth hiperpigmentációval; Angelika és gyermekeatópiás dermatitisszel; Eungyu aknéval; Karina a triatlonok miatt kialakult kidörzsölt bőrrel és hólyagokkal; míg Sarah az öregedő bőrével küszködött.

Tony, 45 éves ismét kint játszhat a szabadban a fiával

Napjainkban az aktinikus keratózis a leggyakoribb bőrrákhoz vezető betegség. Amikor Tony szembesült a diagnózissal, sokkot kapott, és aggódott, hogy ez milyen hatással lesz majd a kisfiával való kapcsolatára. Apaként tudta, hogy mindent meg kell tennie azért, hogy megvédje napkárosult bőrét, és megakadályozza az aktinikus keratózis újbóli kialakulását. A nap elől való teljes elrejtőzés viszont nem volt számára opció. Az Eucerin® tudásába vetett bizalmának és a termékekhatékony napvédelmének köszönhetően ismét biztonságban érzi magát, és végre újra a szabad ég alatt játszhat a fiával.

Ruth, 20 éves imádja, hogy az arcán lévő feltűnő foltokhelyett az emberek előbb a mosolyát veszik észre

Ruth, aki hiperpigmentációtól szenved, mindig úgy érezte, hogy az emberek, amikor ránéznek, csak az arcán lévő sötétebb foltokat látják meg rajta, semmi mást. Folyamatosan aggasztotta, hogy nem tudta pontosan, mit gondolnak ilyenkor mások – ez pedig sajnos az önbizalmára is kihatott. Azótaolyan Eucerin® termékeket használ, amelyek a bőre állapotához igazodnak, így mára elég magabiztos ahhoz, hogy elkápráztassa az embereket a szép mosolyával, tudva, hogy ezt veszik észre rajta először, amikor meglátják őt.

Angelika, 29 éves – újra önfeledten boldog édesanya lehet

Angelika már gyerekkorában is szenvedett atópiás dermatitisze miatt, ez viszont terhessége alatt súlyos viszketéssel tért vissza. Amikor fián, Jonathanon hat hónapos korban jelentkeztek az első tünetek, Angelika összetört szívvel nézte, ahogyan sír és karmolja magát éjszakánként a gyermeke. Szerencsére az Eucerin® AtopiControl készítmények segítségével enyhíteni tudja kisfia tüneteit. A viszketések nélkül és a nyugodt éjszakákkal nemcsak a gyermek bőre javult, hanem az egész család életminősége is.

Eungyu, 27 évesönbizalmat szerzett

Eungyu az akne miatt nehéznek élte meg tinédzser éveit. A családja és az osztálytársai erre vonatkozó megjegyzései zárkózottá tették őt. Rendszeresen otthon maradt, és nem találkozott a barátaival, hogy ne kelljen mutatkoznia apattanásos és duzzadt bőrével. Most már tudja, hogyan kezelheti az aknét, ezáltal végre kitűnően érzi magát a saját bőrében, ráadásul elkezdett színészkedni is.

Karina, 41 éves végre fájdalom nélkül teljesíti a triatlont

Karina rajong a triatlonért. Amikor először vett részt rajta, sajnos rengeteg fájdalom gyötörte: a hólyagok és a kidörzsölt bőre pokollá tették az útját a célig. Az Eucerin® Aquaphor segítségével megtalálta a módját, hogyan védheti meg bőrét, hogy se hólyagok, se sebek ne alakuljanak ki rajta. Amegfelelő bőrápoló felfedezése számára a szabadságavisszanyerését, szenvedélyének folytatását jelentette. Most már semmi sem állíthatja meg őt!

Sarah, 53 éves nem érzi többé a botox használatának nyomását

Miután Sarah észlelte az öregedéssel járó változásokat a bőrén, mindent meg akart tenni annak érdekében, hogy megállítsa a folyamatot. Addig kezelte botox által a ráncait, míg végül már magára sem ismert a tükörben. Tudta, hogy ez nem mehet így tovább, ezért alternatívákat keresett. Azótabotox helyett Eucerin® termékeket használ: végre újból ragyogóan érzi magát, és nem szégyelli a bőrét.

További információk az Eucerin® skinterview-k és a videós nyilatkozatok kapcsán megtalálhatóak itt.

Megosztom