6 szörp – 7 csillag

Hat termékkel hét csillagot hozott el a Mayer Szörp a Great Taste Awards-ról

Rangos nemzetközi elismerések egész sorában részesült anapokban a budakeszi szörp manufaktúra. A frissen nyilvánosságra hozott lista tanúsága szerint a Mayer Szörp termékei minden esetben elnyerték a bírák tetszését, sőt a magyar vásárlók körében is felettébb népszerű újításuk, a Chilis málna rögvest két csillagot kapott. 

A magyar szörpversenyeken elért eredmények után, a Mayer Szörp manufaktúra idén elérkezettnek látta az időt, hogy nagyobb színtéren is megméresse termékeit. Alapvetően arra voltak kíváncsiak, hogy hogyan állják meg a helyüket a nemzetközi szinten jelen lévő, prémium kategóriás termékek között az őáltaluk készített szörpök. Az eredmény a manufaktúra munkáját, sok éves befektetett energiáját, a magas minőségre való folyamatos törekvését igazolja: a nemzetközi zsűri díjesővel jutalmazta a Mayer Szörp termékeit.

Az első nemzetközi megmérettetés sikereit az alábbi termékekkel érték el:• Mayer Prémium Chilis málnaszörp (két csillag)• Mayer Prémium málnaszörp (egy csillag)• Mayer Prémium eperszörp (egy csillag)• Mayer Jeges tea (egy csillag)• Mayer Prémium mangószörp (egy csillag)• Mayer Prémium feketeribizli szörp (egy csillag)

A Great Taste Awards-ról

A londoni illetőségű, az élelmiszerek Oscar-jának is nevezett Great Taste Awards-on közel 400 bíráló részvételével nagyjából 2 hónapnyi kemény munkával választják ki a világ legjobbnak ítélt ételeit, élelmiszereit és – többek között – szörpjeit. A nyertesek számára adott pecsét, a csillag jelképezi azt a minőséget és azt a befektetett energiát, amelyek ezeket a termékeket a nagy átlag fölé helyezi. 

A Mayer Szörpről

A Mayer Szörp 2015-ben alakult. A szörpfőzés gondolata akkor fogalmazódott meg a tulajdonosokban, amikor saját éttermükbe kerestek természetes alapanyagokból készült, tartósítószertől mentes szörpöket. Mivel hosszas keresgélés után sem találták meg az igazit, inkább megfőzték maguknak. A családi vállalkozásként működő szörp üzemükben – saját receptek alapján – csak természetes alapanyagok felhasználásával készítik a prémium Mayer szörpöket és szirupokat, kizárva a mesterséges aromákat és színezékeket. A Mayer Szörp célja, a lehető legjobb minőséget kínálni a fogyasztók számára, megőrizve a gyümölcsök és a fűszerek eredeti ízét.  

Mayer Szörp Kft.

2092 Budakeszi, József A.u.73.

Mobil: +36 20 912 7596 

E-mail: info@mayerszorp.com

facebook.com/mayerszorp

Megosztom