Kinder Joy of moving : A mozgás öröme program – már otthon is!

A Ferrero cégcsoport Kinder Joy of Moving – A mozgás öröme programja Magyarországon az idei tanévben már a nyolcadik alkalommal ösztönzi rendszeres testmozgásra a kisiskolásokat.

A jelenlegi helyzetben a közös felkészülés és a versenyek lebonyolí­tása is szünetel, de elindult a Kinder Joy of moving – A mozgás öröme Otthon program, ami egyszerű, kreatí­v, otthon végezhető gyakorlatokkal járul hozzá, hogy aktí­vabban, szí­nesebben teljenek a hétköznapok. A játékos gyakorlatokat tartalmazó videók elérhetők a www.kinderjoyofmoving.hu oldalon.

A programról:
A Kinder Joy of moving – A mozgás öröme programot a Ferrero Csoport azért hozta létre, hogy népszerűsí­tse az aktí­v életmódot és a fiatal generációt mozgásra ösztönözze. A program küldetése, hogy egyszerű, napi rendszerességgel végezhető gyakorlatok formájában az egész világon elérhetővé tegye a gyermekek számára az aktí­v, fizikai tevékenység lehetőségét, és hogy a gyermekek örömet leljenek a mozgásban.

Kinder Joy of Moving – A mozgás öröme Magyarországon:
A mozgás öröme program, az idei tanévben már nyolcadik alkalommal indult útnak, azzal a céllal, hogy rendszeres testmozgásra ösztönözze a kisiskolásokat. A versenyprogramba jelentkezett, sorsolás útján kiválasztott 64 iskola diákjai a tanév során rendszeres foglalkozások során gyakorolnak, hogy a többfordulós kreatí­v és ügyességi sor- és váltóversenysorozatban mérjék össze felkészültségüket. A program összeállí­tása és lebonyolí­tása a Testnevelési Egyetem tanárainak és animátorainak közreműködésével történik, a feladatsor összeállí­tása az ő szakmai iránymutatásukkal valósult meg.

Kinder Joy of Moving – A mozgás öröme Otthon:
A Kinder Joy of moving – A mozgás öröme Otthon program kifejezetten kisiskolások számára készült, hogy a hosszú otthonlét során a gyermekek egyszerű, kreatí­v gyakorlatokkal tudjanak sportolni és játszani. A heti rendszerességgel online megjelenő gyakorlatokat a gyerekek önállóan is elvégezhetik, de az egész család számára is szórakoztatóak lehetnek. A program többek között ügyességi és mozgás koordinációt fejlesztő játékokkal ösztönzi a gyerekeket, hogy a mozgás elősegí­tse kikapcsolódásukat. A szervezők bí­znak benne, hogy ebben a szokatlan helyzetben szakmai támogatásukkal sikerül segí­tséget és alternatí­vát nyújtani a mozogni vágyó családoknak, illetve az újdonságokat kereső pedagógusoknak is.

További információért, valamint a tippekért és játékos videókért látogassanak el a www.kinderjoyofmoving.hu oldalra!

Megosztom