Maradj edzésben otthon is!

Maradj aktí­v otthon is: hidd el, nemcsak egészségesebb, fittebb leszel tőle, de a hangulatodat is feldobja. Az Amway hasznos tippjeivel épí­tsd be a mozgást az otthon töltött mindennapokba!

.” href=”galeria.php?cid=4606″>

Eddz online!

Ma már kedvedre válogathatsz az ingyenes edzésvideók és alkalmazások között. Fontos, hogy olyan mozgást válassz, ami állapotodnak és edzettségi szintednek leginkább megfelel. Ha egy-egy nap még sincs kedved egy kimerí­tő edzéshez, egy séta is hasznos lehet, a lényeg, hogy maradj aktí­v! Ha rövid, de könnyen követhető és hatásos mozgásra vágysz, próbáld ki az Amway kifejezetten otthoni edzéshez készí­tett kardió és erősí­tő tréningjeit akár heti 2 vagy 3 alkalommal!
Extra tipp: edzés előtt igyál meg egy citromos XSTM Pre-Workout Drinket, mely kilencféle vitaminnal, ásványi anyagokkal, kreatinnal és BCAA-kkal segí­t növelni az energiaszinted, és felkészí­ti a szervezeted a lendületes testmozgásra! Ajánlott fogyasztói ár: 11.100 Ft (15 tasak)

Alakí­tsd edzőteremmé a nappalid!
Nincs súlyzód? Hiányoznak a jól megszokott erősí­tő gépek? Nézz csak szét a lakásban! Kis kreativitással gyorsan megtalálhatod sok edzőtermi eszköz otthoni alternatí­váját! Kisebb kézisúlyzót remekül helyettesí­thet például egy teli dobozos tej, vagy haladóknak akár egy könyvekkel megpakolt hátizsák is hasznos eszköz lehet.
Extra tipp: ha rendszeresen mozogsz, jól és eleget alszol, mégis sokszor fáradtnak érzed magad, próbáld ki a NUTRILITETM B-vitamin Plus-t! Egyetlen tabletta nyolcféle B-vitamint tartalmaz, mely segí­ti a normál energiatermelő anyagcserét és hozzájárul a fáradtság leküzdéséhez. Ajánlott fogyasztói ár: 5800 Ft (60 nap)

.” href=”galeria.php?cid=4606″>

Mozgasd meg családot!
Itt az idő, hogy a családot is megmozgasd! Választhatsz az online családi tornák közül, de akár a kicsikkel közös bújócska a lakásban vagy a kertben is elég lehet arra, hogy felfrissüljetek! A nagyobb gyerkőcöket pedig egy kis házimunkával is megmozgathatod. Fontos, hogy legyetek aktí­vak minden nap!
Extra tipp: figyelj oda a csontok erősí­tésére is! A NUTRILITETM Kalcium-Magnézium D-vitamin Plus tabletta 3 természetes forrásból származó tápanyagot tartalmaz, í­gy könnyedén gondoskodhatsz a csontok egészségéről. Ajánlott fogyasztói ár: 4300 Ft (90 tabletta)

Töltődj fel!
A rendszeres edzés mellett szánj időt a feltöltődésre is! Az online tornák mellett a jóga, a relaxációk és meditációk is segí­thetnek, hogy kikapcsolj egy stresszes home office nap után!

Extra tipp: akár pihenünk, dolgozunk, vagy edzünk, a magnézium elősegí­ti az idegrendszer megfelelő működését, miközben hatékonyan támogatja a normál izomműködést is. Próbáld ki a praktikus, azonnal oldódó XSTM Magnesium Sticks-et, és vedd könnyedén az akadályokat! Ajánlott fogyasztói ár: 3900 Ft (30 tasak)

Megosztom