Maradj edzésben otthon is!

Maradj aktí­v otthon is: hidd el, nemcsak egészségesebb, fittebb leszel tőle, de a hangulatodat is feldobja. Az Amway hasznos tippjeivel épí­tsd be a mozgást az otthon töltött mindennapokba!

Eddz online!

Ma már kedvedre válogathatsz az ingyenes edzésvideók és alkalmazások között. Fontos, hogy olyan mozgást válassz, ami állapotodnak és edzettségi szintednek leginkább megfelel. Ha egy-egy nap még sincs kedved egy kimerí­tő edzéshez, egy séta is hasznos lehet, a lényeg, hogy maradj aktí­v! Ha rövid, de könnyen követhető és hatásos mozgásra vágysz, próbáld ki az Amway kifejezetten otthoni edzéshez készí­tett kardió és erősí­tő tréningjeit akár heti 2 vagy 3 alkalommal!
Extra tipp: edzés előtt igyál meg egy citromos XSTM Pre-Workout Drinket, mely kilencféle vitaminnal, ásványi anyagokkal, kreatinnal és BCAA-kkal segí­t növelni az energiaszinted, és felkészí­ti a szervezeted a lendületes testmozgásra! Ajánlott fogyasztói ár: 11.100 Ft (15 tasak)

Alakí­tsd edzőteremmé a nappalid!
Nincs súlyzód? Hiányoznak a jól megszokott erősí­tő gépek? Nézz csak szét a lakásban! Kis kreativitással gyorsan megtalálhatod sok edzőtermi eszköz otthoni alternatí­váját! Kisebb kézisúlyzót remekül helyettesí­thet például egy teli dobozos tej, vagy haladóknak akár egy könyvekkel megpakolt hátizsák is hasznos eszköz lehet.
Extra tipp: ha rendszeresen mozogsz, jól és eleget alszol, mégis sokszor fáradtnak érzed magad, próbáld ki a NUTRILITETM B-vitamin Plus-t! Egyetlen tabletta nyolcféle B-vitamint tartalmaz, mely segí­ti a normál energiatermelő anyagcserét és hozzájárul a fáradtság leküzdéséhez. Ajánlott fogyasztói ár: 5800 Ft (60 nap)

Mozgasd meg családot!
Itt az idő, hogy a családot is megmozgasd! Választhatsz az online családi tornák közül, de akár a kicsikkel közös bújócska a lakásban vagy a kertben is elég lehet arra, hogy felfrissüljetek! A nagyobb gyerkőcöket pedig egy kis házimunkával is megmozgathatod. Fontos, hogy legyetek aktí­vak minden nap!
Extra tipp: figyelj oda a csontok erősí­tésére is! A NUTRILITETM Kalcium-Magnézium D-vitamin Plus tabletta 3 természetes forrásból származó tápanyagot tartalmaz, í­gy könnyedén gondoskodhatsz a csontok egészségéről. Ajánlott fogyasztói ár: 4300 Ft (90 tabletta)

Töltődj fel!
A rendszeres edzés mellett szánj időt a feltöltődésre is! Az online tornák mellett a jóga, a relaxációk és meditációk is segí­thetnek, hogy kikapcsolj egy stresszes home office nap után!

Extra tipp: akár pihenünk, dolgozunk, vagy edzünk, a magnézium elősegí­ti az idegrendszer megfelelő működését, miközben hatékonyan támogatja a normál izomműködést is. Próbáld ki a praktikus, azonnal oldódó XSTM Magnesium Sticks-et, és vedd könnyedén az akadályokat! Ajánlott fogyasztói ár: 3900 Ft (30 tasak)

Megosztom