Biztonság és kényelem

Az új Pampers® Active Baby pelenkák* mostantól kétszer erősebb védőgáttal rendelkeznek a combrésznél a még hatékonyabb szivárgásmegelőzés érdekében, a pelenkák extra „sleep” rétege pedig segí­t a gyors nedvszí­vásban, és akár 12 órán át szárazságot biztosí­t a babák bőrének. A megújult Pampers® Active Baby pelenka í­gy a kellemetlen meglepetések helyett biztonságot és kényelmet nyújt az örökmozgó kisbabák és szüleik számára a nap bármely szakában.

Egy kisbabával a parkban történő rövid sétától az orvoslátogatáson keresztül egy hosszabb kirándulásig minden kiruccanást meg kell tervezni, hiszen nem csak a baba, hanem a pelenka teherbí­rása is számí­t. Legyen szó pár órás sétáról vagy egész napos utazásról, a szivárgás okozta meglepetések miatt sok szülő gyakran inkább lemond az aktí­vabb életmódról.

A megújult pelenka kétszer erősebb védőgátat kapott, í­gy hatékonyabban véd a szivárgás ellen, mint a korábbi Pampers® Active Baby pelenkák. Az extra alvóréteg segí­tségével az éjszakák nyugodtabbak, a közös családi kikapcsolódás pedig felszabadultabb lehet, í­gy a szülők is arra fókuszálhatnak, ami a legfontosabb: boldog, könnyed, örömteli időtöltés a legkisebb családtaggal. A Mikro PearlsTM gyöngyöket tartalmazó nedvszí­vó réteg magába zárja, a három nedvszí­vó csatorna pedig egyenletesen eloszlatja a nedvességet a pelenka belsejében, és távol tartja azt a baba bőrétől. így a baba popsija száraz maradhat akár egy egész napon vagy éjszakán át.

A Pampers megújult pelenkájának tesztelésére Berényi-Simon Alexandra fitnessedzőt is felkérte, aki a Fitnessjunkiehu alapí­tója és második gyermekét váró édesanya. Alexandra húszhónapos kislánya, Lara igazi örökmozgó, í­gy Alexandra számára is fontos, hogy a családi programokon ne azon kelljen aggódniuk, meddig marad szárazon a babapopsi.

„A mi családunk igazán aktí­van él, kislányunk születése után sem hagytam abba online vállalkozásom épí­tését – meséli Szandra. – Mindig arról álmodtam, hogy a nőket, édesanyákat a teljesebb élet felé motiváljam. Sokfelé járunk mi is, és örömmel tapasztaltuk, hogy az új pelenkában teljes biztonságban tudhatjuk Larát.”

A babák alvás közben kétszer annyit mozognak, mint a felnőttek, nagy igénybevétel elé állí­tva a pelenkát. Ha átnedvesedik vagy megduzzad a pelenka, az megzavarhatja a nyugodt alvást. A vállalat által nemrégiben megkérdezett szülők több mint kétharmada (77%) szerint a pelenka valóban szivárgásmentesnek bizonyult akár 12 órán át, és 78 százalékuk állí­totta, hogy bármilyen pozí­cióban alszik a kisbaba, nem ázik át a pelenkája reggelre. A válaszadó szülők 92 százaléka hosszabb utak alkalmával is tökéletesnek találta az új Active Baby-t.

A Pampers folyamatosan teszteli pelenkáit a Pampers VIPKlubhoz csatlakozó édesanyák között (www.pampersvipklub.hu). Az új Active Baby pelenka tesztelésében 405-en vettek részt 2019. október 18. és november 8. között és a legfrissebb felmérések alapján a szülők 83 százaléka egyetértett azzal, hogy a korábbi Pampers Active Baby pelenkához képest az új Pampers Active Baby pelenka még jobb minőségű. Az anyukák 92 százaléka egyértelműen állí­tja, az új pelenka nemcsak alvás közben, de az otthonon kí­vül is megfelelően gondoskodik kisbabájuk szivárgásmentes védelméről, 91 százalékuk pedig kifejezetten ajánlaná más szülőknek is.

**********

Termékjellemzők:

 

Pampers nedves törlőkendők
A mindennapokban elengedhetetlen a nedves törlőkendő használata, amely finoman tisztí­tja a csecsemő érzékeny bőrét, és segí­t megelőzni az irritációt. A törlőkendő visszaállí­tja a bőr semleges pH-ját, és bármilyen helyzetben tisztaságot és frissességet biztosí­t a baba bőrének. A Pampers Sensitive és a Pampers Fresh Clean törlőkendők most új csomagolásokban kaphatók.

A Pampersről
A szülők több mint 50 éve megbí­znak a Pampersben, és vásárolnak Pampers termékeket gyermekeik számára. A Procter & Gamble a Pampers pelenkák gyártója. Minden nap világszerte 100 országban több mint 25 millió gyermek visel Pampers-t. A márka kí­nálatában pelenkák, törlők és pelenka széles választéka található, amelyek a gyermekek kényelmért és védelmét szolgálja fejlődésük minden szakaszában. A Pampers márkáról további információt a www.pampers.hu és a www.pampersvipklub.hu oldalon találhat.

 

Megosztom