Hogyan éljük túl a januárt?

Túl az adventi készülődésen, a karácsonyon és a szilveszteri bulin, hirtelen teljesen céltalannak érezhetjük a mindennapokat. Az időjárás borzalmas, a januárral együtt megérkezett a rengeteg munka, az újévi fogadalmunkat pedig már az első héten megszegtük. Kinek lenne kedve í­gy kikelni az ágyból? A Women’secret most összegyűjtött 3 tippet, amelyekkel könnyedén átvészelhetjük a téli hónapokat.

1. Elő a kihí­vásokkal!

Ki mondta, hogy csak nyáron élhetünk át új dolgokat? Ahelyett, hogy a téli álmunkat aludnánk, tűzzünk ki minden napra egy-egy új kihí­vást: legyen szó például korcsolyázásról, egy különleges étel elkészí­téséről vagy egy kiállí­tás felfedezéséről. Mikor tartottunk utoljára csajos estét? Hí­vjuk össze a barátnőinket, elő a kedvenc pizsamákkal, és nézzük meg a kedvenc, klasszikus filmjeinket! Ha minden napra találunk motivációt, sokkal jobban fogjuk élvezni a téli hónapokat, és í­gy nem telnek el céltalanul.

2. Legyünk reálisak

Lefogyni pár kilót, heti háromszor sportolni, csak egészségesen táplálkozni, megtanulni egy új nyelvet… Hiába fogadunk meg annyi mindent, ha egy héttel később – amikor egyből nem sikerül mindegyiket teljesí­teni -, az önsajnálatunkba (és a takarónkba) burkolózva lapátoljuk magunkba a jégkrémet. Nem lehet egy nap alatt megváltani a világot, í­gy legyünk önmagunkkal is engedékenyebbek! Egy-egy kis lépéssel hosszabb távon többet érhetünk el, ráadásul í­gy a kedvünk és a lelkesedésünk sem fog hamar lankadni.

3. Otthon, kényelmesen, divatosan

Ha pedig inkább a lustálkodás vagy otthoni munka mellett döntünk, válasszunk ehhez illő, komfortos, mégis csinos ruhát – í­gy feldobhatjuk a szürke januári napokat. A Women’secret legújabb kollekciója is erre épül: laza, bőví­tett fazonú nadrágokkal rukkolt elő, kifinomult felsőrészekkel. A legújabb, pasztellszí­nű darabokat az izgalmas, virágmintás anyagok és csipkerészletek teszik ellenállhatatlanná. Kényelmes és divatos ruhadarabokban még a január is elviselhető – főleg, ha az otthon melegében töltjük.

Megosztom