Szentgyörgyi Rómeó a sportosabb órák hí­ve

Az ünnepélyes megnyitón több hí­resség és a sajtó képviselői is részt vettek. Karácsonyi, meghitt hangulatban, finom falatok mellett fedezhették fel a vendégek az új üzlet gazdag kí­nálatát.

Az est háziasszony szerepét Iszak Eszti örömmel vállalta, mivel nagy rajongója a szép óráknak. Első szerzeményével együtt is aludt, melynek jól kivehető óralenyomatot köszönhetett másnap az arcán. Eszti most is lelkesen próbálgatta az üzletben található szebbnél szebb órákat. Szentgyörgyi Rómeó is részt vett az eseményen, ő inkább a sportosabb tí­pusokat kedveli az időmérő eszközöknél.

Rippel Feri a különleges darabokhoz vonzódik. Számára a minőség és a forma is egyaránt fontos a megfelelő óra kiválasztásánál s hogy tükrözze a személyiségét. Takács Nóri a Jónő bloggere nem tudott dönteni, annyi szépséget talált az üzletben, í­gy majdnem minden darabot felpróbált és lefotózott. Köböl Anita műsorvezető, aki újabban bloggerkedik, a gyöngyökkel dí­szí­tett ékszereket nézegette inkább. Őt több más bloggerrel együtt az Engelsrufer különleges angyali ékszerei nyűgözték le. A meghí­vott bloggerek lelkesen fotózták az üzletben található csillogó ékszereket és órákat. És elmondták, sokan a képzeletbeli karácsonyi kí­vánság listájukra is felí­rták az itt látott szépségeket.

Angyalhí­vó aranyban

A Fashionwatch üzleteiben a legújabb trendek érhetők el. A világ számos országában megrendezett órakiállí­tásokon látott legfrissebb irányzatokat, márkákat hozzák el az üzletekbe, í­gy gazdagí­tva a hazai kí­nálatot. Főbb óramárkáik, amik az üzleteikben és a webáruházban a (fashionwatch.hu) elérhetők: Bering, Coach, DKNY, Fossil, Gant, Guess, MK, Nautica, Paul hewitt, Rado, Roamer, Skagen, Slazenger, Vostok.

Ékszereik Chrysalis, Diesel, Engelsrufer, Fossil, MK, Paul Hewitt, Skagen. Csak a Fashionwatch üzleteiben elérhető az Engelsrufer népszerű ékszer márka 14 karátos arany verziója. Ezeket az angyali ékszereket most az egész világon imádják. De az ezüst is reneszánszát éli, a népszerű Misaki, Tissento márkáknál most ez a legújabb trend. Ezzel a felsorolással nincs vége a kí­nálatnak, mert még számos meglepetést tartogatnak 2018-ra.

A Fashionwatch gazdag kí­nálata két üzletben a Teréz krt-i és a most nyí­lt Campona-ban is megvásárolhatók, de a webshop is sok akcióval várja az online vásárlást kedvelőket. A tervek között szerepel még több Fashionwatch üzlet megnyitása is. Tudtuk meg Stróbel Esztertől az üzlet vezetőjétől.

Hogyan választunk órát?

Az óra és ékszer vásárlásának megvannak a legfontosabb kritériumai, hiszen többen szeretik felpróbálni a kiszemelt példányt, megnézni, hogyan mutat a kézen. A férfiak már a szerkezetre is kí­váncsiak. A hölgyek inkább a design vagy a kedvelt márkák alapján döntenek. Ugyanez mondható el az ékszerekről, ott még fontosabb, hogy kézbe is vegyék, felpróbálják. Manapság már az is fontos szempont, hogy azok is kényelmesen vásárolhatnak, akik idő hiányában, inkább online vásárolnának.

í“rából, ékszerből sosem elegendő egy darab, hiszen többféle tevékenységünkhöz, stí­lusunkhoz más más óra, ékszer illik. Az óra ma már nemcsak az időmérésre alkalmas használati tárgyunk, fontos divatkiegészí­tővé nőtte ki magát. Az üzleti életben is fontos az óra szerepe, mert ezzel nonverbálisan jelzünk tárgyalópartnereinknek. Fontos tehát, hogy jól válasszunk. Bár a Fashionwatch üzleteiben könnyen megtaláljuk az igazit….

Megosztom