Magyarországra jön a sminktetováló világsztár

Az észt származású Nataliya Yeremenko nevét a világon mindenhol ismerik. Képzésein állandó teltház van, mert soha nem másol, hanem egyedi stí­lust teremt, ezért nyugodtan kijelenthető, hogy ő a világ legélethűbb szemöldöktetoválási módszerének a megalkotója.

Patkós Alexandra sminktetováló specialista több mint három éve ismerte meg Nataliyát, és természetesnek érezte, hogy meghí­vja őt. A világhí­rű szakemberről elmondta, szenvedélyes sminktetováló, aki mind külsejében, mind szakmai stí­lusában rendkí­vül kifinomult. „Biztos vagyok benne, hogy tréningje nagy hatással lesz a résztvevőkre. Sokak sminktetováló példaképe, módszereire, trükkjeire pedig gyakorlatilag mindenki kí­váncsi. Kétnapos tréningjén átfogó szemléletváltásra számí­thatnak a megjelentek, és megtanulhatják a szemöldöktetoválás művészi fogásait is.”

Mint fogalmazott, a résztvevők az új stí­lusok elsajátí­tásával valóban realisztikus szemöldök tetoválásokat tudnak majd készí­teni. „Mivel a nők körében a szemöldöktetoválás a legnépszerűbb, ezzel a tudással a tréningen részt vevő sminktetoválók hatalmas előnyre tehetnek szert. Bátran mondhatjuk, hogy ezzel a képzéssel sok sminktetováló álma válik valóra.”

Nataliya Yeremenko korábban egyszer sem járt Magyarországon, és – mint mondja – nagyon izgatott a látogatás miatt. „Sok jót hallottam erről a csodálatos országról és a fővárosáról, Budapestről. Várom, hogy végre a saját szememmel is lássam, és remélem, hogy a munka mellett jut egy kis idő városnézésre és a helyi specialitások megkóstolására is.”

Elárulta, hogy örömmel fogadta magyar kollégája megkeresését, mert remek embernek és rendezvényszervezőnek tartja őt. Legfőbb célja, hogy a lehető legpontosabban adja majd át tudását a résztvevőknek. „Nem garantálom, hogy azonnal tudják majd követni a mozdulataimat, de meglesz hozzá a tudásuk, hogy kellő gyakorlással elérjék a várt eredményt. Megpróbálom az évek során szerzett értékes tippekkel ellátni majd őket.”

Elárulta, meglepődött, hogy mennyien regisztráltak már az eseményre, de számára ez egy jó visszajelzés, hogy sokan bí­znak benne és szeretnének tőle tanulni. A feladatot nagyon komolyan és felelősségteljesen veszi, és már alig várja, hogy kezdődjön az oktatás.

A tréning november 23-án és 24-én lesz a budapesti Aquincum Hotelben.

Megosztom