Keressük az év szuper apukáját!

Egy kisgyermek életének egyik legfontosabb szereplője az édesanya, aki táplálja, gondozza és elhalmozza szeretetével a kicsit. A trendek azonban azt mutatják, ma már egyre gyakoribb, hogy az édesapák is jobban ki akarják venni a részüket a gyermek körülötti teendőkből. A Sudocrem is örömmel tapasztalja ezt az irányt, és szeretné megmutatni azt a rengeteg jó példát, amit sok apuka állí­t a mindennapokban.

A kislányok és a kisfiúk életében is az első férfimodell az édesapa. A kisfiúk számára az elsődleges azonosulási minta, mí­g a kislányoknak az első tapasztalat a férfiakról. A jó apaminta tehát alapja a gyermek egészséges lelki fejlődésének, a későbbiekben pedig az édesapa nyújt támaszt, sokszor ő az, aki behozza a kisgyermek életébe a kalandot. Egyszerre taní­tó, szülő és barát. Nevel, felkészí­t az élet bukkanóira, és mindig lehet rá számí­tani.

Persze egy gyermek érkezésekor a feladatok oroszlánrésze az édesanyára hárul, de ma már egyáltalán nem számí­t ritkaságnak, ha egy édesapa ugyanúgy részt szeretne venni a kicsi életében, és igyekszik a lehető legtöbbet segí­teni a gyerek körülötti teendőkben is.

A Sudocrem, hogy odaálljon a pozití­v trendek mellé, augusztusban elindí­tja az Év Szuper-Apukája kezdeményezést. A márka hivatalos Facebook oldalán az édesanyák egy rövid történet és egy fotó beküldésével nevezhetik párjukat a játéka. A jelöltekre bárki szabadon szavazhat, a kampány zárultával pedig a legtöbb szavazatot gyűjtő édesapa izgalmas kaland-élménycsomagot kap ajándékba.

A Sudocrem Év Szuper-Apukája applikációt ITT érheted el

Megosztom