HAGYJA KIBONTAKOZNI AZ ÖNBEN REJTŐZŐ BARISTíT

A legkiválóbb minőségű kávék és a lágy tej párosí­tásából megalkotott í­zharmóniákat sokáig a profi baristák kiváltságának hittük. ím a Nespresso most három új limitált kiadású kávéval jelentkezik, amelyek közül kettőt kifejezetten arra fejlesztett ki, hogy otthonában is bárki megteremthesse a tejes kávéreceptek élményét. Legyen szó akár egy krémes cappuccinóról, egy testes espresso macchiatóról vagy egy rendkí­vül intenzí­v ristrettóról, a BARISTA Limited Edition kávék között mindenki megtalálja azt az őrleményt, amellyel egy szí­nvonalas kávézó hangulatát idézheti fel saját konyhájában.

A baristák hozzáértése és kreativitása, valamint a tej mesteri adagolása tökéletes harmóniát teremt a kávé összetett í­zvilágában. A Nespresso ezt az érzetet szerette volna maradéktalanul visszaadni, ezért a szakértők rengeteg érzékelési tesztet végeztek, hogy megállapí­tsák a BARISTA Limited Edition kávék pörkölésének pontos mértékét és az ideális őrlési technikákat.

Ahogy Karsten Ranitzsch, a Nespresso kávé üzletágának vezetője elmagyarázta: “A vásárlóinkkal folytatott beszélgetések nyomán világossá vált, hogy a tökéletes feketekávé nem okvetlenül jelent garanciát a tökéletes tejes receptre is. A világ legjobb baristáihoz hasonlóan mi is páratlan kávéismereteinket vettük alapul ahhoz, hogy megértsük, mi az az ideális keserűség, savasság, testesség és í­zvilág, amit azok keresnek, akik a kávét tejjel szeretik. Büszkék vagyunk rá, hogy sikerült megalkotnunk ezt a három limitált kiadású őrleményt, amelyeket kifejezetten azoknak fejlesztettünk ki, akik számára egy tökéletes Nespresso kávé tejjel készül – például egy espresso macchiato formájában.”

A Nespresso úgy állí­totta össze a BARISTA Limited Edition sorozatot, hogy minden kávérajongó számára csábí­tó lehetőségeket kí­náljon.

BARISTA Chiaro

A kóstoláskor érvényesülő í­zvilág: ezt a kávét úgy formálták meg a Nespresso szakértői, hogy édeskés, kényeztető cappuccino készülhessen belőle, amelynek selymességét, krémességét és kerek í­zeit kivételesen finom kekszes jegyek gazdagí­tják.

Intenzitás: Közepes pörkölésű kávé, mely feketén elkészí­tve 5-ös intenzitású, ugyanakkor í­zeit kellemesen lekerekí­ti, ha tejjel kombinálják.

Cappuccino formában elkészí­tve a legélvezetesebb: 25 ml kávé, 60 ml tejhabbal koronázva.

 

BARISTA Scuro

A kóstoláskor érvényesülő í­zvilág: a gondosan megalkotott őrlemény intenzitása, gazdag í­zvilága és testessége egy kis tejhabbal együtt bontakozik ki igazán.

Intenzitás: Közepesen sötét pörkölésű kávé, mely feketén elkészí­tve 8-as intenzitású és tejjel elkészí­tve is megőrzi erőteljes karakterét.

Espresso macchiato formában elkészí­tve a legélvezetesebb: 40 ml espresso két kanál tejhabbal, hogy maradéktalanul megőrizzük a kávé erőteljes karakterét.

 

BARISTA Corto

A kóstoláskor érvényesülő í­zvilág: a BARISTA Corto zöldkávéinak mesteri keverése rendkí­vül intenzí­v í­zt teremtett, amelyet vastag, szirupos textúra és sötét tónusú, márványos crema tesz teljessé.

Intenzitás: Az erősen pörkölt keverék intenzitása 11-es.

25 ml-es fekete Ristretto formában elkészí­tve a legélvezetesebb.

 

Bármilyen kávé is legyen a kedvence, a BARISTA kollekcióban biztosan megtalálja majd az Ön számára tökéletes í­zharmóniát – anélkül, hogy ki kellene lépnie otthonából.

A három Limited Edition BARISTA kávé világszerte korlátozott időn át lesz kapható a Nespresso Boutique-jaiban, többek között Győrben is, ahol szeptember 1-jén megnyí­lt az ország első vidéki Nespresso Boutique-ja; valamint megrendelhető online a www.nespresso.com oldalon és a Nespresso Club ingyenesen hí­vható telefonszámán keresztül.

Megosztom