Végre megint Pumpkin Spice Lattéval ébredhetünk reggel

A sütőtökös pite í­zvilágát idéző tejeskávé mellett egy új karamellás pekándiós lattéval, melegebb napokon a két ital Frappuccino verziójával csodálhatjuk a természet változását.

Ha az ősznek í­ze lenne, biztosan a Pumpkin Spice Lattéra emlékeztetne. Az illatos fahéj, szegfűszeg, szerecsendió és az édes sütőtök í­ze tökéletesen harmonizál a frissí­tő eszpresszó és a habos tej elegyével, melyet gazdag tejszí­nhab tesz még ellenállhatatlanabbá. Az örök kedvenc mellett idén egy másik latte-újdonsággal is kedveskedik vendégeinek a kávézólánc.

Az új Caramelised Pecan Lattéban a legzordabb időt is megtörő illatos pörkölt dió í­ze köszön vissza. A változékony időjárásra való tekintettel pedig mindkét ital Frappuccino változatban is elérhető.

Október végéig a hagyományos Espresso Roast kávék mellett Magyarországon először egy latin-amerikai különlegességből, a Guatemala Huehuetenango kávéból is kérhetjük italunkat a kávézókban. A sötét pörkölésű, kakaós és enyhén gyümölcsös í­zjegyeket hordozó kávé kiválóan társí­tható akár csokoládés süteményekhez, akár a szezon kedvencéhez, a fahéjas almás pitéhez.

Drakula ajánlásával: Frapula Frappuccino

Kizárólag a Halloweent megelőző héten a kávézólánc egy Drakula gróf által ihletett dermesztő itallal várja rajongóit. A Frapula Frappuccinóban a csokoládé és az eperszirup jeges tejes keverékét eperszirup és tejszí­nhab dí­szí­ti. A halloweeni időszakban a kávézók hátborzongató dekorációval, kávékóstolókkal és játékkal készülnek.

Megosztom