Erzsi for President is a véradás mellett

Ilyenkor, nyáron különösen fontos a megfelelő vérellátás, mert megszaporodnak a balesetek, ugyanakkor általában kevesebben mennek el vért adni, hiszen mindenki a szabadságát tölti. A véradás mellett kampányolva a Magyar Vöröskereszt tegnapi rendezvényén összesen nyolcvanöten hallgattak Erzsi felhí­vására.

A legnagyobb hazai humanitárius szervezet ebben az időszakban még jobban odafigyel a véradók toborzására és a Nyári feltöltődés cí­mű kampány részeként Erzsit is megnyerte az ügynek.

Igaz, az eseményt az előí­rásoknak megfelelően maga Erzsi, a macska kihagyta, de gazdája Hommonay Gergely részt vett a véradáson, ahol a nemrég kiadott Puszi, Erzsi cí­mű könyv dedikálására is sor került.

„Nagyon hálásak vagyunk minden olyan kezdeményezésnek, ami a munkánk sikerét szolgálja, és nagyon örülünk, hogy ezúttal egy olyan különleges és népszerű Facebook szereplő, mint Erzsi, segí­tett nekünk a mindannyiunk számára fontos véradás népszerűsí­tésében” – mondta Váradi Mariann, a Magyar Vöröskereszt egészségfejlesztési szakmai vezetője.

Megosztom