Új, minőségi szépségápolási márka a piacon

A választékban megtalálhatóak testápolók, hajápolók, arcápolók, tusfürdők, dekorkozmetikumok, valamint napozó termékek különböző illatokban és praktikus kiszerelésekben. Nem hiányoznak a kí­nálatból a hipoallergén, a dermoprotector és a 95%-ban organikus összetevőket tartalmazó natúrkozmetikai termékcsaládok sem. Az év folyamán dezodorokkal, férfi kozmetikumokkal és parfümökkel bővül tovább a márka hazai kí­nálata.

A Cosmia termékeket a modern élet követelményeinek megfelelően fejlesztették ki, amelyek között bárki megtalálhatja a bőrtí­pusának megfelelőt. A kellemes illatok, a legmagasabb minőségű összetevők, a praktikus csomagolás és az ismert, vezető márkáknál jóval megfizethetőbb ár mind azt a cél szolgálják,
hogy a hétköznapokban bárki számára elérhető legyen a minőségi szépségápolás.

A független laboratóriumokban tesztelt termékeket többek között Franciaországban, Olaszországban
és Spanyolországban gyártják, az illatokat pedig nemzetközi szakértők fejlesztették ki. A termékek csomagolását az egyszerűség és a letisztultság jellemzi, í­gy kiválóan illenek bármely fürdőszobába vagy hálószobába. A Cosmia márka a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően évente bőví­ti és frissí­ti termékkí­nálatát a fogyasztói elvárásoknak megfelelően. A márka a parabén mennyiségének minimalizálása, illetve a termékek többségében annak elhagyása mellett kötelezte el magát.

Hipoallergén, dermoprotektor és organikus termékek a portfólióban

A Cosmia termékek palettáján hipoallergén, dermoprotector és 95%-ban organikus összetevőket tartalmazó natúrkozmetikai termékcsalád is megtalálható, hiszen az illatszermárka célja, hogy minden bőr- és szépségápolási igénynek megfeleljen.

A 95%-ban organikus összetevőket tartalmazó speciális termékcsalád, a Cosmia Collections megfelelő ápolást nyújt bármely bőrtí­pus számára, argánolajos és rózsás változatai pedig már megtalálhatóak az Auchan áruházak polcain. Ezek a különleges készí­tmények a természetből merí­tenek inspirációt: a termékcsaládban megtalálhatóak enyhén illatosí­tott, természetes hatóanyagokkal ápoló testápolók, hajápolók, tusfürdők és bőrradí­rok.

A natúr termékcsalád mellett a Cosmia hipoallergén smink termékvonalat is fejlesztett, amely megfelel a legszigorúbb bőrgyógyászati előí­rásoknak. A készí­tmények gondosan kiválasztott alapanyagai garantálják, hogy még a legérzékenyebb bőrűek is irritáció nélkül viselhessenek sminket, és többek között alapozók, BB krémek, szemceruzák, szempillaspirálok és rúzsok közül választhassanak.

A Cosmia márka továbbá olyan bőrvédő termékeket, többek között arcápolókat, testápolókat és tusfürdőket is kí­nál, amelyek lágyí­tják, megnyugtatják és hidratálják a különösen érzékeny bőrt.

Testápoló, arcápoló, tusfürdő és hajápoló termékek minden bőr- és hajtí­pusra

Az új szépségápolási márka termékkategóriái közül az Auchan áruházak polcain már elérhetőek a testápolók, arcápolók, hajápolók és tusfürdők, valamint napozók. A különféle illatokban kapható Cosmia termékek kicsi, táskában is könnyen elrejthető mérettől a családi kiszerelésig számos variációban elérhetők, í­gy az utazástól az otthoni szépségápolásig mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő kivitelt.

Az arcápoló termékcsalád anti-aging készí­tményeket is kí­nál, amelyeket a 30 és 40 év feletti korosztályok igényeinek megfelelően fejlesztettek. Az arckrémek hidratáló, feszesí­tő és energetizáló formuláiknak köszönhetően javí­tják a bőr rugalmasságát és visszaállí­tják annak természetes ragyogását. Ezek a termékek nappali és éjszakai változatban egyaránt kaphatóak, de elérhető intenzí­v szérum, valamint szemkörnyékápoló is. Érzékeny és zsí­ros bőr ápolására alkalmas, hidratáló arckrémek ugyancsak a kí­nálat részét képezik.

A bőrgyógyászatilag tesztelt tusfürdők gyümölcsös, érzéki, egzotikus és virágos illatait neves nemzetközi illatszakértők fejlesztették ki. A hajápolók portfóliójában száraz, töredezett, göndör, korpás, illetve festett vagy szí­nezett hajra való termékek is szerepelnek különböző frissí­tő illatokban.

Napvédő és napozás utáni gondoskodás a napsütötte hónapokban

A napvédő termékek spray, olaj, testápoló és krém formájában érhetők el, ezen felül pedig külön termékcsalád gondoskodik a gyermekek bőrének védelméről, és a napozás utáni ápolásról.

Az aktuális trendeknek megfelelő dekorkozmetikumok

A Cosmia 2017 májusában érkező portfóliójában sminktermékek is megtalálhatóak, í­gy különféle alapozók, púderek, pirosí­tók, bronzosí­tók, szemceruzák, tusok, szemhéjpúderek, szemöldökceruzák, rúzsok, szájfények és körömlakkok is szerepelnek a kí­nálatban. A szí­nárnyalatok az év során folyamatosan bővülnek, igazodva az aktuális szezon trendjeihez. A sminkek professzionális elkészí­tésében Cosmia ecsetek és egyéb kiegészí­tők széles választéka nyújt extra segí­tséget.

Megosztom