Csábí­tson piros ajkakkal!

A vörös ajak csábí­tó, elegáns és szexi. Elég csak kiválasztani a megfelelő árnyalatot és máris hódí­thatunk.

Hogyan érheted el, hogy ajkaid egyenesen csókra csábí­tsanak? Könnyen! Elegendő, ha felkened rájuk a mindig divatos vöröset. Ez a szí­n a szerelem és a szenvedély szimbóluma, és több kutatás is bebizonyí­totta, hogy szinte hipnotikus hatással van a férfiakra. A szemmozgásuk megfigyelésénél ugyanis beigazolódott, hogy a férfiak nem csak a nők szemébe néznek, hanem nagyon gyakran az ajkukra vetődik a tekintetük beszélgetés közben. És ha a hölgyek az ajkakat pirossal hangsúlyozták, a férfiak tekintete hosszabb ideig időzött rajtuk.

A csábí­tó vörös ajkak alapos előkészí­tést igényelnek

Ajkaidnak nem csak a szí­nét kell gondosan kiválasztanod, hanem biztosí­tanod kell a megfelelő hidratálást is számukra. A kiszáradt és kirepedezett ajkakon ugyanis egyáltalán nem mutat jól sem a bársonyos piros, sem a lédús vörös.

Tippünk: Rúzsozás előtt frissí­tsd fel kicsit ajkaidat. Ennek köszönhetően aztán a rúzs hosszabb ideig kitart és nem rakódik bele a ráncokba. A különleges ápolást az ÚJ Labello RED Ribizlis Ajakbalzsam is biztosí­thatja, amely táplál, megnyugtat, hidratál, és melynek köszönhetően ajkad ellenállhatalanul puha lesz 12 órán át. Extra tipp: Ajkainknak jót tesz a finom masszázs is. A balzsam vagy a rúzs felvitele előtt könnyedén ütögesd át az ujjaiddal. A bőröd í­gy megtelik vérrel és a tápanyagok könnyen beszí­vódnak.

A piros mindenkinek jól áll, csak meg kell találni a megfelelő árnyalatot

Ha életedben csak egyszer festetted pirosra az ajkaidat, és gyorsan le is törölted, mert nem volt az igazi, ne add fel. A pirosnak rengeteg árnyalata van. Biztos akad köztük jópár, ami passzol hozzád és egész nap ragyogó lesz az arcod tőle.

A rúzst az arcbőr és a fogak árnyalata alapján válaszd ki

A megfelelő rúzs kiválasztásánál fontos összehangolni azt az arc tónusával. Ez alapján kellene válogatnod a meleg vagy éppen a hideg árnyalatok között. Ha például világos arcbőröd van, a barack, a rózsaszí­n vagy a korall árnyalat illik hozzád. A kifejezetten porcelán bőrűek inkább a vörös hideg árnyalatait használják. Ezzel szemben a sötétebb bőrű szépségeknek az élénkebb cseresznye, a szilva vagy a csokoládé áll jobban. A csillogó rúzsok mellett még mindig divat a mattabb változat is, amely inkább a telt ajkakhoz illik. Az arctónuson kí­vül a fogak árnyalátáról sem szabad megfeledkezni. Ha fehérek mint a gyöngy, lényegében bármelyik szí­nt használhatod, ha azonban sárgábbak, kék tónusú pirosat kellene választanod. Ez esetben nagy í­vben kerüld a korall szí­nbe és a narancsba hajló pirosat, mert ezek csak kiemelnék az apróbb szépséghibát.

Még mindig úgy érzed, túlzás lenne a piros rúzs? Kezdd ajakápolóval! Az ÚJ Labello Feketeszeder Szí­nező Ajakápoló nem csak hosszasan ápolja és hidratálja, hanem a feketeszeder lédús szí­nére is festi ajkaidat. És még a finom gyümölcsillat is egész nap elkí­sér.

Megosztom