Kisokos a tavaszi kuponnapokhoz

A tavaszi kuponakciók remek lehetőséget kí­nálnak, hogy végre felfrissí­tsd a gardróbod, és azokat a darabokat is jó áron szerezd be, amelyekkel már régóta szemezel. Érdemes azonban tudatosan felkészülni a shoppingolásra, hogy a végén valóban jól járj. Ha megfogadod az Arena Plaza tippjeit, biztosan elégedetten térsz haza a kuponnapokról!

1. Leltározz!

Gyakran esel abba a hibába, hogy elcsábulsz egy-egy extravagáns ruhadarab láttán, amit aztán csak félévente veszel fel? A kedvenc fehér pólód bezzeg már untig hordtad – de ha egyszer úgy passzol mindenhez, nem igaz? Éppen ezért megéri néha basic darabokra is beruházni, amik jól variálhatóak a hétköznapokban, és sosem mennek ki a divatból. Mérd fel, hogy miből van hiány a gardróbodban: laza felső, kényelmes tornacipő, netán sötétkék farmer? A tavaszi kuponnapokon ezeket is mesés kedvezményekkel szerezheted be az Arena Plazában!

2. Addig nyújtózkodj…

A szuperebbnél szuperebb kedvezményeknek nagyon nehéz ellenállni, de ha azt szeretnéd, hogy ne csak az esztelen költekezésről szóljon ez a néhány nap, mindenképpen tervezd meg előre a költségvetésed. A legjobb, ha már 1-2 héttel az akciós napok előtt elkülöní­tesz egy „shopping alapot”, és megfogadod, hogy ezen felül semmiképp sem költesz. Nem állí­tjuk, hogy könnyű lesz megállni, de hidd el, hó végén nagyon hálás leszel érte magadnak.

3. A kulcs: aprólékos tervezés

Ahhoz, hogy a maximumot kihozhasd a kuponnapokból, mindenképpen célirányosan vásárolj! Vágd ki előre a kuponokat, amiket biztosan szeretnél felhasználni, és rendezd őket sorrendbe aszerint, hogy az adott üzlet hol található. Ebben egyébként egy speciális, kifejezetten a tavaszi kuponnapokra készí­tett Arena térkép is a segí­tségedre lesz! 😉

4. Mire szól a kupon?

Kerüld el a kellemetlen meglepetéseket, és alaposan nézz át minden kupont, hogy mire is szól pontosan! Előfordul, hogy a kedvezmény csak egy választott termékre vonatkozik, nem pedig a vásárlás teljes összegére. De az is megeshet, hogy csak bizonyos kollekció darabjainál lehet beváltani, illetve hogy a leértékelt termékek kiesnek a körből. Ha felkészülsz ezekre, sok bosszús percet megspórolhatsz magadnak!

5. Szólj a barátnőidnek is!

Több szem többet lát! De nem csak ezért éri meg barátnőkkel érkezni a kuponnapokra – a nagy forgatagban nem mindig tudunk helyesen mérlegelni, ilyenkor pedig nagyon jól jön, ha valaki segí­t szelektálni a kiválasztott darabok között. Ráadásul a fárasztó shopping-túra után szuper barátnős programok is várnak Rátok az Arena Plazában: a Stí­lussarokban szépség- és divatszakértők segí­tségével újulhattok meg, közös fotót készí­thettek a fotófalnál, majd egy frissí­tő masszázzsal zárhatjátok a kellemes napot!

Megosztom