Csengettyűkkel a gyermekekért

A világ vezető gyermekvédő, humanitárius szervezetének és Magyarország legnagyobb bevásárlóközpontjának összefogásában apró csengettyűk megvásárlásával most bárki támogathatja a gyermekek védelmét világszerte. A jótékonysági program varázslatos hóeséssel, csengettyűszóval és Szinetár Dóra koncertjével vette kezdetét december 1-jén az Arena Plazában, a bevásárlóközpont főtámogatóként egymillió forinttal is hozzájárult az UNICEF munkájához.

A csengettyű, a karácsony elengedhetetlen kelléke egy különleges jótékonysági program segí­tségével most a remény szimbólumává válik. Az UNICEF Magyar Bizottság és az Arena Plaza együttműködésének eredményeként decembertől a bevásárlóközpontban 500 forint adományért cserébe bárki hozzájuthat azokhoz a különleges csengőkhöz, melyekkel az UNICEF céljait támogathatja. Az akció célja, hogy az ünnepi időszakban felhí­vja a figyelmet a gyermekek alapvető jogainak fontosságára és segí­tsen boldogabbá tenni rászoruló gyerekek karácsonyát.

Az adománygyűjtés december 1-jén egy látványos megnyitóval vette kezdetét az Arena Plazában. Szinetár Dóra szólaltatta meg az első „varázscsengettyűt”, majd mesés hóesés fogadta a látogatókat. A megnyitó keretében az Arena Plaza főtámogatóként egymillió forinttal járult hozzá az UNICEF munkájához, a jelképes csekket Gedeon Éva, az Arena marketing menedzsere nyújtotta át Danks Emesének, az UNICEF Magyar Bizottság Alapí­tvány ügyvezető igazgatójának.

Danks Emese, az UNICEF Magyar Bizottság Alapí­tvány ügyvezetője hangsúlyozta: „Az UNICEF már 70 éve küzd a gyerekek alapvető jogaiért világszerte, és elkötelezett amellett, hogy a leghátrányosabb helyzetű gyermekeknek speciális védelmet biztosí­tson – háborús helyzetek, természeti katasztrófák, minden nemű agresszió vagy kizsákmányolás áldozatainak -, valamint azoknak, akik rendkí­vüli szegénységben vagy fogyatékossággal élnek. Nagyon örülünk, hogy Magyarországon is egyre többen ismerik fel ennek a küzdelemnek a fontosságát.

Gedeon Éva, az Arena Plaza marketing menedzsere az akció kapcsán elmondta: „Vásárlóink bevonásával idén több programmal is segí­tünk a rászoruló gyerekeknek. Örömmel adunk helyt az UNICEF egyedülálló kezdeményezésének és állunk főtámogatóként e különleges akció mellé. Hisszük, hogy az örömteli készülődés mellett vásárlóink egy-egy csengő megvásárlásával sok kisgyermeket segí­thetnek egy jobb élethez.

Megosztom