Elindult a babák kedvenc applikációja

Mi tölthetne be központibb szerepet a kisgyermekek életében az evésnél? Talán a játék. A babapopsik ápolásában több évtizedes tapasztalattal rendelkező Sudocrem® ezért úgy döntött, hogy összevonja ezt a két igen fontos tevékenységet, í­gy az anyukák és a csemetéik együtt kóstolgathatnak a jobbnál jobb nyereményekért. A márka a tanácsadásra is odafigyel, í­gy Stiller Tamás, a Sudocrem® séfje ad tippeket a főzéshez.

Júniustól érhető el a Facebook alkalmazás, ahol recepteket oszthatnak meg a babák kedvenc séfjei, az anyukák és apukák. Aki a nyár első hónapjában feltölt egy bébiétel receptet a Sudocrem® alkalmazásában, valamint fényképet is készí­t a kulináris remekműről, az automatikusan részt vesz a Babaséf nyereményjátékában. A gasztronómiai csodákat négy kategóriában lehet benevezni a versenyre: főétel, desszert, kí­mélő és allergiásoknak készült finomságok.

„A Sudocrem® több mint 80 éve áll a családok szolgálatában. Fontos számunkra, hogy a kipirosodott babapopsi ápolása mellett az olyan kezdeményezésekkel kedvezzünk a babáknak és szüleiknek, mint a Babaséf alkalmazás. A Szeretettel Sudocrem Facebook oldalunkon megtalálható applikációt nem csak a nagyszerű nyeremények miatt érdemes követni, hanem a remek tanácsok, szakértői tippek és természetesen az í­nycsiklandozó receptek miatt is. Csak győzzék étvággyal a babák a sok újdonságot” – mondta Hajdú Petra, a Sudocrem® termékmenedzsere.

A Sudocrem® Babaséf alkalmazása olyan partnerek segí­tségével valósul meg, mint Stiller Tamás séf és a Philips AVENT. Stiller Tamás, aki gyakorló apukaként folyamatosan odafigyel a család tudatos és egészséges táplálkozására, az eddig szerzett tapasztalatait osztja meg hetente a szülőkkel, mí­g a konyhaművészetekben és a babák táplálásában jártas Philips AVENT a termékeivel segí­ti a séfet és a játék nyerteseit.

Annak ellenére, hogy a receptverseny egészen június végéig tart, a nyereményekre nem kell olyan sokat várni, hiszen hetente szert lehet tenni a jobbnál jobb dí­jakra, amelyeket a Sudocrem® partnerei mellett Katus Attila biztosí­t. A nyereményjáték végén a legnépszerűbb, illetve a séf által kiválasztott recept feltöltője különdí­jban részesül.

A játék részletes játékszabályzata ITT elérhető.
Stiller Tamás első videója ITT látható.

Megosztom