Boldog születésnapot!

A nagy nap alkalmából egy igazán különleges, meglepetésekkel teli eseménysorozatot rendezett, hogy a meghí­vott partnerekkel és vendégekkel együtt ünnepelhesse meg az elmúlt 10 év sikereit.

A Boscolo Budapest egy egyedülálló nyí­lt nap keretében került bemutatásra, amely egy ünnepi történetmeséléssel kezdődött a történelmi Nyugat Bárban, ahol a hí­res magyar irodalmi élet is kialakult. Az utazás az elnöki lakosztályokban folytatódott, ahol számos hí­resség szállt már meg (pl. Paris Hilton és Michael Schumacher), és a Boscolo Budapest lelkes munkatársai számos kullisszatitkot is elárultak a házról. A 10 éves évforduló alkalmával került bemutatásra a Meetings Imagined koncepció is, mely a rendezvények megszervezésének nélkülözhetetlen része. A Boscolo Spa-ban az interaktí­v kényeztetés új módját ismerhették meg vendégeink.

A Boscolo Budapest varázslatos világának bemutatását egy exkluzí­v koktél parti követte. Az est során még több meglepetésben volt részük a vendégeknek, hiszen megismerhették a szálloda új Igazgatóját, Oliver Hutten Urat, aki korábban a Boscolo Exedra Roma Szállodaigazgatója volt, lenyűgöző eredményeket elérve ott, mind a bevételi oldalon, mind a minőségi szolgáltatás oldalán az elmúlt több mint három évben. 
A Rómában eltöltött évek előtt a Boscolo Milano Szállodaigazgatója volt 2010 és 2013 között, amely idő alatt a hotelt mint egy ikonikus modern életstí­lus jelképét vezette be a piacon. Hutten Oliver a Boscolo Milano szálloda vezetése előtt dolgozott a Principe di Savoia Hotelben, a Milan Italy Dorchester Collection szállodában, a frankfurti Kempinski Hotel Gravenbruch-ban, a Four Seasons Hotel Berlinben és a chicagói Drake Hotel Hiltonban.

Oliver Hutten köszöntőbeszédében elmondta, hogy “Nagyon izgatottan várja ezt az új kihí­vást. Az Ő küldetése az, hogy a Boscolo Budapest és Boscolo Residence továbbra is felső kategóriás luxus márkaként legyen pozí­cionálva Budapesten, megkülönböztetve az elegancia, az udvariasság és a vendégszeretet egyediségével, hogy az olasz életmódot képviselje a világ valamennyi tájáról érkező vendégeinek.”

A születésnapi rendezvény fénypontja egy igazán egyedülálló Carmina Burana remekmű volt, melyet a Vox Caelestis vegyeskar mutatott be. A különleges előadás mellett a vendégek az egyedi csokoládé készí­tést is élvezhették, valamint az egész este folyamán Nyári

Bernadett, hegedűművész előadásában hallhatunk világhí­rű dalokat. A lélegzetelállí­tó virág dekoráció mellett a lobbyt a hotelről készült 10 éves iskolás tehetségek rajzai varázsolták még érdekesebbé és különlegesebbé. Mivel egy születésnap természetesen nem múlhat el születésnapi torta nélkül, egy 100 szeletes Boscolo Budapest 10 Éves Születésnapi Tortával leptük meg az összes kedves vendéget, melyet egyedi torták tervezésével és elkészí­tésével foglalkozó tortatervező, Németh Polly “Pixie” egyedi stí­lusával és kreatí­v ötleteivel a Boscolo Budapest számára személyre szabva alkotta meg.

Az este igazán ünnepi hangulatban telt, melynek alkalmával Romano Boscolo, a Boscolo Budapest egyik tulajdonosa is köszöntötte a jelenlévő vendégeket, akiknek történeteivel mosolyt csalt az arcára. Az est folyamán, Musits Adrienn, a Boscolo Budapest Sales és Marketing Igazgatója elismerő okleveleket adott át az elmúlt 10 évben legtöbb vendéget hozó, legnagyobb üzletet hozó, legrégebben együttdolgozó partnereknek, a leghűségesebb beszállí­tóknak, a 10 éve itt dolgozó kollégáknak, valamint az évfordulóra meghirdetett rajzverseny első három helyezettjének. A rajzversenyen az Elte Bárczi Gusztáv Gyakorló íltalános Iskola, az Erzsébetvárosi Kéttannyelvű íltalános Iskola és a Baross Gábor íltalános Iskola 10 éves tehetségei vettek részt.

Megosztom