SZÖKJÖN KI EGY FíœRDŐBE!

Az idei február nagyon kegyes hozzánk, hisz nem kevesebb, mint 24 órát ajándékoz, mielőtt átlépnénk az első tavaszi hónapba. Csak négyévente fordul elő, hogy egy nappal több időnk van az életet kihasználni, boldognak lenni. Miért ne ünnepelhetnénk ezt a napot testet-lelket megújí­tó fürdőzéssel?

No persze nem a fürdőkádi ejtőzésre gondolunk, hanem igazi kiruccanásra, az ország számos pontján megtalálható fürdőhelyek egyikére. Magyarország fürdő nagyhatalom, számos jótékony hatású forrás táplálja legtöbb fürdőnk, uszodánk vizét. Erről az idén mindenki személyesen is meggyőződhet, hiszen február 29-én az ország számos fürdőjében ELSZÖKNEK AZ íRAK!

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére, 50%-os akciókkal várják a lazí­tani, kikapcsolódni vágyó vendégeket. A legtöbb fürdőben féláron válthatók belépőjegyek, de sok létesí­tmény masszázs- és szauna szolgáltatásokat is kí­nál 50%-os kedvezménnyel február 29-én. Hogy az országban mely létesí­tmények, milyen szolgáltatásokra érvényesí­tik az 50% kedvezményt, megtalálhatják a www.furdoszovetseg.hu weboldalon.

Szökjön ki bármely fürdőbe ezen a napon, az eredmény garantált lesz, hisz szinte észrevétlenül úszik át a borús télből a virágos tavaszba.

Megosztom