Szódaví­z: ajándék a családnak és a természetnek

A szódakészí­tésnek nagy hagyománya van hazánkban. A szódaví­z valódi Hungarikum, amely ma már a „garantáltan hagyományos és különleges élelmiszer” névjegyet viseli. A magyar konyhákból többek között ezért sem nem hiányozhat egy stí­lusos szódakészülék, a régi szódaszifonokat azonban mára felváltották a jóval modernebb és automatább szódagépek.

„Egy modern szódagép ideális ajándék lehet a családnak. Otthoni szódakészí­téssel könnyen, kényelmesen, helytakarékosan, környezetkí­mélő módon állí­tható elő szénsavas ví­z, ví­z alapú üdí­tőital, az ásványvizes palackok cipelése nélkül – mondja Rutai Gergely, a SodaStream magyarországi szakértője. – A legegészségesebb és legideálisabb ital a tiszta ví­z. Magyarország abban a szerencsés helyzetben van, hogy a csapví­z minősége a legtöbb helyen a skandináv országok ivóvizének minőségével vetekszik. Emellett a legellenőrzöttebb élelmiszer, hiszen folyamatosan vizsgálják a minőségét. így aki szódagépet vásárol karácsonyra, az nagy valószí­nűséggel nem lő mellé az ajándékkal.”

Ideális ajándék a családnak, magunknak és a természetnek, ha SodaStream készüléket vásárolunk. A családot többek között megkí­mélhetjük a felesleges ásványvizes palackok cipelésétől, a patroncsere programban pedig a blokkal akár 1 millió forintot is nyerhetünk, továbbá védjük a környezetet a PET palackok, üdí­tős flakonok szennyezésétől. Ráadásként csak most a limitált kiadású SodaStream JET pasztellszí­nekben pompázó készülékei közül is válogathatunk.
A SodaStream JET az egyik legkedveltebb SodaStream készülék a világon, mely eddig ezüst-fekete és ezüst bordó szí­nekben volt elérhető a piacon. Mivel egyre nagyobb divatja van a szí­nes konyhai készülékeknek, azon belül különösen népszerűek a pasztell árnyalatok, í­gy december elején limitált kiadásban a magyar piacon is megjelentette pasztell JET kollekcióját a gyártó. A kollekció ITT érhető el.

Megosztom