Ajándékozzon karácsonyra jókedvet!

A Zelka Natúrkozmetikumok egy olyan meglepetés csomagot állí­tott össze, amelynek tartalma garantálja a jó kedvet. A csomagban található termékek mind-mind azt segí­tik, hogy örömteli és boldog legyen a karácsony!

Az ajándékcsomag tartalma

Körömvirágos natúr arckrém – száraz-érzékeny bőrre kifejlesztett gyulladáscsökkentő bőrtápláló krém.
Citrom illóolaj – kiváló fertőtlení­tő, felvidí­tó, élénkí­tő hatású illóolaj.
Muskotályos zsálya illóolaj – bőrregeneráló, anti-cellulit és antidepresszáns hatású illóolaj.
Levendulás szezámolajos szappan – intenzí­v ápoló, enyhén radí­rozó hatású szappan.
A MI AJíNDÉKUNK:
Fahéjas – narancsos szappan kecsketejjel – aromaterápiás hatású, jókedvre derí­tő gazdagon tápláló natúrszappan.
Természetesen környezetbarát ékszerdoboz ajándékcsomagolás.

Körömvirágos natúr arckrém E-vitaminnal száraz bőrre
A Zelka Körömvirágos natúr arckrém E-vitaminnal titka a speciálisan a száraz-érzékeny bőrre kifejlesztett növényi hatóanyag kombináció.  Az arckrémben lévő körömvirág kivonat gyulladáscsökkentő hatású, a shea vaj, a szőlőmagolaj, a ligetszépe olaj pedig gazdagon táplálják a bőrt. A Zelka Körömvirágos natúr arckrém E-vitaminnal válogatott összetevőinek köszönhetően csökkenti a bőrpí­rt. Az Aloe vera kivonat, a növényi glicerin és a shea vaj hidratáló hatású.

Citrom illóolaj
A Zelka Citrom illóolaj készí­tése során az Elő-Indiában honos, de a Földközi-tenger vidékén és más trópusi vidékeken termesztett Citrus Medica Limonum fa gyümölcsének héjából préselés útján nyerik az illóolajat.

Muskotályos zsálya illóolaj
A Zelka Muskotályos zsálya illóolaj névadója a Salvia Sclarea Fellelhető egész Dél-Európában, Észak-Afrikában, és Kisázsiában. A Muskotályos zsálya, vagy muskotályzsálya kétéves életciklusú növény, melynek csak a második évben megjelenő virágait használják fel. Jellegzetes fűszeres gyógynövény illata és antibakteriális hatása is ismerős lehet.

Itt rendelhető meg: http://www.szappanmanufaktura.hu/ajandekcsomagok

Megosztom