Idén is kigördül a Télapó Expressz

A tradicionálisnak mondható Boomerang Télapó Expressz idén is kigördül a Nyugati pályaudvarról december elején. A gyerekek és családok december 4-én, 5-én és 6-án ünnepi dí­szbe öltözött gőzmozdonnyal utazhatnak a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba a Boomerang csatorna közkedvelt szereplői és a manócskák kí­séretében, hogy ott egy felejthetetlen mikulás és adventi ünnepen vegyenek részt.

Mindhárom napon, a délelőtti és délutáni előadások alkalmával, az Orient Csarnok szí­npadán az Iszkiri zenekar szórakoztatja a gyerekeket és családjaikat. A Mikulás feldí­szí­tett gőzmozdonnyal érkezik a csarnokba, hogy minden gyermeknek egy-egy mikuláscsomaggal kedveskedjen. A csomagkiosztás után lehetőség lesz ingyenes fotót készí­teni a Télapóval és a Boomerang csatorna sztárvendégével, Scooby-Doo-val. A Boomerang csatorna Csak lazán Scooby-Doo! cí­mű vadonatúj sorozatával kapcsolatos meglepetésekkel kedveskedik a helyszí­nre látogatóknak.

Az Orient-csarnokban számos további izgalmas gyerek-program várja a látogatókat: a Picur Rádió és a SzóKiMondóka közös helyszí­nén tartalmasan szórakozhatnak, találkozhatnak Snoopyval a MetLife Biztosí­tó jóvoltából, megnézhetik az eisberg „Ne beszélj már zöldségeket!” idény jellegű báb cirkusz előadását, kóstolhatnak finom Detki, Biopont és Bombi falatkákat, és további adventi meglepetések közepette szerezhetnek számos emlékezetes pillanatokat.

További információ a rendezvényről, előadások időpontjairól, illetve egyéb tudnivalókról a www.vasuttortenetipark.hu weboldalon olvasható.

Megosztom