KÖNYVET ADUNK AJíNDÉKBA!

Most igazán megéri előfizetni a magazinra, hiszen mellé elküldjük önnek az amerikai í­rónő izgalmas regényét.*

A Családi Lap egy olyan, régi hagyományokkal rendelkező magazin, amely mindig képes megújulni. Szinte minden magyar családban ismerik, hiszen nagyszüleink, szüleink is előszeretettel forgatták, olvasták, és ma is sokak kedvence. Az előfizetés remek ajándék a közelgő karácsonyra: nővérnek, édesanyának, nagymamának – biztosan mindenki talál benne érdekes olvasnivalót. Az ajándék könyvvel pedig kihagyhatatalan ajánlat!

ízelí­tő a tartalomból:

  • egészséggel, táplálkozással kapcsolatos í­rások
  • érdekes civil és ismert emberek portréi
  • társadalmilag értékes kezdeményezések bemutatása
  • hasznos, közérdekű információk
  • receptek
  • rejtvények nyereményjátékokkal
  • szépség, divat, utazás

Jodie Picoult: Csodalány

Mariah White életében másodszor kapja rajta férjét egy másik nővel, lányuk, a hétéves Faith pedig életének minden fájdalmas másodpercében vele van. A gyors válást követően Mariah depresszióval küzd, Faith azonban új barátra lel. Egy képzeletbeli barátra, aki lehet, hogy mégsem annyira képzeletbeli…
Faith folyamatosan beszélget az ,,őrzőjével”, s hamarosan a Bibliából kezd idézni – a könyvből, amelyet sem ő, sem egyetlen rokona nem olvasott. Mariah pánikba esik, pszichiáterek hada vizsgálja a kislányt, de nem találnak nála semmit. Egy nap aztán Faith kezén stigmák jelennek meg, és csodás gyógyulások követik az útját. Mariah-nak szembe kell néznie a ténnyel, hogy Faith – a kislány, aki sosem kapott vallásos neveltetést – talán tényleg Istennel beszélget. Ahogy lenni szokott, Faith csodálatos gyógyí­tó ereje nem marad titokban. A hí­vők és a médiacápák hordái ostromolják a házat, és ha ez nem lenne elég, a kislány apja, Colin gyermekelhelyezési pert indí­t volt felesége ellen. A Csodalány újra a legfontosabb kérdéseket feszegeti. Hol a határ csoda és valóság között? Összeegyeztethető-e az orvosi hivatás és a vallás? Lehet-e, kell-e választani az anyaság és az élet között?

A CSALíDI LAP egyéves előfizetése esetén 1680 forintot megtakarí­that, í­gy a magazin önnek havonta csak 350 forint. 12 lapszám 5880 forint helyett CSAK 4200 FORINT!

ELŐFIZETHETŐ:
Interneten: www.mediacity.hu/elofizetes
Telefonon: +36-40-201-055
E-mailben: elofizetes@mediacity.hu
Postai úton vagy személyesen: MediaCity Kft., 1053 Bp., Kecskeméti u. 5.

* AZ AKCIí“ IDŐTARTAMA:
2015. november 5-30-ig. Az ajándék könyv az akció időtartama alatt az első 100 – egy összegben – befizetett megrendelésre vonatkozik. A könyvet postán küldjük.

Adatvédelmi tájékoztatónkat és az Elí´fizetési Szerzí´dési Feltételeket megtekintheti a www.mediacity.hu/aszf weboldalunkon.

 

 

Megosztom