Divatbabákkal a veszélyben lévő gyermekekért

Az UNICEF eredeti, francia kampánya után – ahol többek között a Chanel, Louis Vuitton és Christian Dior divatház képviseltette magát -, ezúttal a magyar divatszakma tervezőinek krémje tervezett dizájn babát és hozzá illő babaruhát. Alkotásukkal olyan neves tervezők és márkák álltak a kampány mellé, mint Léber Barbara, Daalarna, Luan by Lucia, Je Suis Belle, USE unused, Slang Slang, Romani Design, Tomcsányi Dóri, Matyodesign, Manuéla és Manier Szalon.

A különleges és egyedileg felöltöztetett dizájn babákat magyar kiválóságok, közismert és népszerű személyek „fogadták örökbe”, mert egyetértenek, azonosulnak célunkkal: fontos felhí­vnunk a figyelmet a világ veszélyben élő gyermekeire. Ada, íbel Anita, Balla Eszter, Csemer Boglárka, Dobó Kata, Erdei Zsolt, Farkasházi Réka, Für Anikó, Gryllus Dorka, Hámori Gabriella, Horgas Eszter, Liptai Claudia, Marozsán Erika, Osvárt Andrea, Ördög Nóra, Vajna Tí­mea, Risztov Éva, Tenki Réka, Trokán Nóra és Udvaros Dorottya – mindannyian a kezdeményezésünk mellé álltak.

Szomorú tény, hogy a világban naponta még mindig 16 000 gyerek hal meg megelőzhető okok miatt. Mert nem jutnak tiszta ví­zhez, élelemhez, gyógyszerhez. 230 millió gyerek él fegyveres konfliktusok sújtotta területen, tavaly pedig 30 millió menekült gyermek volt a világban. Magyarországon minden 10. gyerek érintett a bántalmazás valamilyen formájában.
A „Benned élő gyermek” névre keresztelt kollekció a nagyközönség számára november 10. és 20. között tekinthető meg a Kempinski Hotel Corvinus Budapest földszintjén (Erzsébet tér 7-8.).

A kampány időszakában online adományozásra van lehetőség az unicef.hu weboldalon.

A kampány záróeseménye egy jótékonysági árverés november 20-án a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben, melynek helyszí­nét a szálloda biztosí­tja. A rendezvény együttműködő partnere a NOBU Budapest. Az aukción meghí­vott vendégeink licitálhatnak az egyedi és különleges alkotásokra. A kampány és az aukció során befolyt összeget az UNICEF a veszélyben lévő gyerekek megsegí­tésére fordí­tja majd, többek között tiszta ví­z, terápiás élelmiszer, gyógyszer, oktatás és védelem formájában.
Hiszünk abban, hogy minden babával életeket tudunk megmenteni.

A többi hí­rességről és babáról készült képeket ITT nézheti meg!

Megosztom