Kétszer annyi élményt ajándékozunk!

Változnak az idők és ezzel együtt az ajándékozási szokások is! Egyre többen és megfontoltabban választanak élményt ajándékba szeretteik számára. Ez a tendencia tavaly óta csak fokozódik. Az idei első hónapok azt mutatják, 2015-ben kiemelten nagy az érdeklődés az élményajándékok iránt.

Az ajándék meghatározza az ajándékozót, a kapcsolat jellegét, minőségét is. Nem érdemes tehát elsietni a kiválasztását! Jó hí­r, hogy a 2014-es évben már sokan igyekeztek a hagyományos ajándékok helyett inkább szí­nes, mozgalmas programokkal meglepni családjukat, párjukat, barátaikat.
Főzzünk együtt? Kajakozzunk? Netán ugorjunk tandemet?
„Egyre többen gondolják úgy, hogy a legjobb ajándék az együtt töltött idő, a közös élmények. Már 2014-ben sokkal többen vásároltak nálunk élményajándékot, mint az azt megelőző évben, és reméljük, ez a szám az idei évben tovább növekszik majd” – mondta el Zámbó írpád, a NagyNap.hu webáruházat üzemeltető BigDay Kft. ügyvezető tulajdonosa.

Első helyen az élmény! – a kí­vánságlistákon

A fontossági sorrend a hagyományos tárgyi és élményajándék között átrendeződni látszik, és ez az év úgy tűnik az élményeké lesz! Hiszen egy ajándékba kapott program mindig emlékezetesebb, mint az ajándéktárgyak, állí­tják a szakemberek és egyre több vásárló is. Egy drága, vagy különleges tárgyi meglepetés örömet okoz ugyan, de nem kí­nál tartós boldogságot. A családunkkal vagy kedvesünkkel átélt program, kikapcsolódás hosszú időre feltölt minket energiával, az í­gy szerzett tapasztalatok, pedig hosszú időre megszí­nesí­tik életünket, melynek emlékét sokáig őrizzük, ezért lehet az élményajándék a legjobb választás 2015-ben is!

Újí­tó szelek az ajándékozásban

Az ajándékba kapott élmények pozití­v hatása hosszan tart, valószí­nűleg még sokáig mesélni fogunk róla, és örömmel idézzük fel a boldog pillanatokat évekkel később is. Ezért érdemes megfelelő időt fordí­tani az élmények keresésére. Praktikus ajándékozásnál mindig mérlegelni; hogy inkább élményt adjunk ajándékba. A NagyNap.hu élményszakértői tudják, hogy kijutni egy szabaduló szobából, elfüstölni egy autógumit a drift pályán esetleg sétarepülés közben szemlélni a tájat, felejthetetlen élmény az ajándékozottnak csakúgy, mint annak, aki a meglepetést szerezte. “Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy életre szóló élményeket kí­náljunk. Hiszünk abban, hogy az igazi ajándék nem kézzelfogható. Élmény-portfóliónk összeállí­tásánál fő cél az volt, hogy tartalmas, izgalmas időtöltést kí­náljunk az idei évben is” – foglalta össze Zámbó írpád ügyvezető.

Megosztom