Süss tortát cukor nélkül és nyerj!

Lehetsz háziasszony, gasztroblogger, vagy akár cukrász (de nem ipartestületi tag), a verseny akkor is Téged vár!

A kihí­vás ugyanaz, mint az ipartestületi cukrász mestereknek szóló versenyen: fehér liszt és hozzáadott cukor nélkül, kalória- és szénhidrátszegény torta elkészí­tése, mely egy cukorbeteg étrendbe is nyugodtan beilleszthető.

A verseny nevezési határideje: 2014.08.15.

A beküldött receptek és fotók alapján a zsűri kiválaszt 10 tortát, melyeket a szeptemberi döntőben érzékszervi vizsgálatnak is alávet, majd kihirdeti a Magyarország Cukormentes Tortája háziverseny győztesét. A verseny zsűritagjai: Mautner Zsófia gasztroblogger, a Chili & Vaní­lia szerzője (zsűrielnök), Kovács Ildikó, dietetikus, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének tagja és Mihályi László mestercukrász, a váci Desszert Szalon vezetője.

Az ajánlott alapanyagok listája és a verseny részletes leí­rása az alapí­tvány honlapján érhető el: http://www.egycseppfigyelem.hu/programjaink/magyarorszag_cukormentes_tortaja/haziverseny

(A képen a tavalyi győztes torták.)

A háziverseny fődí­ja egy Kenwood Major Premier minőségi robotgép, a Kenwood felajánlása.
A legkreatí­vabb recept tulajdonosa a főtámogató 77 Elektronika Kft. különdí­ját kapja, mí­g a harmadik helyezett tortakészí­tőjét az Internetpatika.hu jóvoltából ajándékcsomaggal dí­jazza a zsűri.

Az Egy Csepp Figyelem Alapí­tvány Magyarország egyik legjelentősebb, a cukorbetegség terjedése ellen küzdő, nonprofit szervezete.

Megosztom