Tervezd meg saját kollekciódat! – DivatTábor gyerekeknek

Az alkotókedv már kicsi korban ott lapul a gyerekekben: imádnak rajzolni, festeni, szí­neket és formákat illesztenek egymás mellé, szí­nes papí­rokat és anyagokat vágnak ki és ragasztgatják kedvük szerint.

Legtöbbször már óvodás korban megmutatkozik mennyire fontos a gyerekeknek, hogy szép, szí­nes, mintás ruhákban járjanak, a cipő, a ruha és a kiegészí­tők összhangban legyenek egymással.

Az igényes, harmonikus megjelenés vágya olykor magától kialakul a gyerekeknél, de nem árt, ha divathoz és stí­lushoz értő szakember is terelgeti őket a stí­lusos megjelenés felé. Hiszen tudjuk, felnőttként mennyire fontos a vonzó és kulturált külső munkavállaláshoz és párkapcsolathoz is egyarántSzámtalan gyereknek azonban nemcsak a megjelenés fontos, hanem a megálmodott ruha vagy épp karkötő, fülbevaló tervezése is. Néhány évesen már ruhákat rajzolnak kedvenc babájuknak vagy épp a mesehősöknek. A rajzolás és tervezés öröme mellett egyre inkább igényük van arra is, hogy ruhaterveiket kivitelezzék, azaz megvarrják.

A DivatTábor a kreatí­v, önkifejezésre vágyó 7-16 éves gyerekeknek kí­nál lehetőséget a divattervezés és annak művészi megvalósí­tása felé, ahol azon kí­vül, hogy izgalmas és fejlesztő programokban vehetnek részt, fejlődik szépérzékük, megismerhetnek új területeket a divat és stí­lus világában.
A tábort rajztanár, dizájner, divatszerkesztő, stylist, varrónő és mesterkozmetikus/sminkes tartja, í­gy a képzett oktatók által minden gyermek kipróbálhatja és fejlesztheti tudását, megvalósí­thatja álmait.
A DivatTáborban többek között divattervezést, szabás-varrást, divatmagazin-készí­tést, textilfestést is gyakorolhatnak az iskolások, korhoz és képességekhez mérten adva a feladatokat és segí­tve őket a lehető legnagyobb sikerélményhez.

A tábor megtekinthető: facebook/DivatTábor

Megosztom