Nyerj belépőt Az idő birodalma cí­mű interaktí­v kiállí­tásra!

Lehetséges-e az időutazás, képesek vagyunk-e megállí­tani az idő múlását, vagy megfordí­tani azt? Ezekre és még sok érdekes kérdésre kaphatunk választ a Magyar Mezőgazdasági Múzeum látványos kiállí­tásán, amely rengeteg felfedeznivalóval, játékos fejtörőkkel és ajándékkal várja a látogatókat.

NYEREMÉNYJíTÉK

Te is részese lehetsz ennek az élménynek, ha a Családi Lap Facebook oldalán posztolt cikket vasárnap (2014. március 23.) éjfélig megosztod.

Két szerencsés megosztónk 2-2 darab belépőt nyer.
Egy belépő 1 fő (felnőtt) belépésére jogosí­t, melynek értéke 1550 forint.„Most!” – mire kimondtuk a szót, a jelen máris múltba fordult. Az idő egyik alapvető fogalmunk, jelentését leí­rni, meghatározni mégsem egyszerű, bár hatását mindennap tapasztaljuk: emlékezünk a múltra, tervezzük a jövőt, a szervezetünkben ketyegő óra szerint ébredünk, álmosodunk el, vagy tör ránk az éhség.

A Magyar Mezőgazdasági Múzeumban nyí­ló, új interaktí­v kiállí­tás az idő titokzatos természetét, világot mozgató törvényszerűségeit, meghökkentő jelenségeit és rejtett összefüggéseit tárja a látogatók elé.

A kiállí­tás és játék során kiderül, hogyan érzékeljük az időt, lehetséges-e az időutazás, hogy képesek vagyunk-e megállí­tani az idő múlását, vagy megfordí­tani azt.

Megtudhatjuk továbbá, milyen ritmus szerint „működnek” az élőlények, és miként befolyásolják a körülmények az

időérzékünket, ahogy arra is választ kapunk, mi az összefüggés az ágyúdörgés és az idő múlása között, miért jár az óramutató az általunk megszokott irányba, vagy mi minden szolgálhat az idő mérésére – az égitestek mozgásától a virágokig.

Nyitvatartás, jegyárak, és még sok hasznos információ itt: http://www.mezogazdasagimuzeum.hu/article.php?article_id=687


 

Megosztom