Csinos hí­rességek ví­zilabda versenye

Horváth Éva, Mádai Vivien, Szinetár Dóra és Kondákor Zsófi játékos feladatokkal hí­vták fel a figyelmet az aktí­v mindennapok fontosságára.

Szinetár Dórának a fellépések uralják a napjait. Mivel a szí­nésznő a munkájának él, nehezen enged a megszokott életmódból, de azzal is tisztában van, hogy a tartós feszültség hosszú távon nem kifizetődő.

Az előadóművész egy, az egészséges életmódot hirdető eseményhez csatlakozott, hogy a Lactiv Vasas ví­zilabdacsapatának tagjaival, illetve Horváth Évával, Mádai Viviennel és Kondákor Zsófival karöltve rámutasson: kis odafigyeléssel sokat tehetünk egészségünk védelméért.

„Ritkán szedek antibiotikumot, de sajnos vannak olyan betegségek, amelyekből csak ezzel lehet kikeveredni. Ilyenkor vigyázni kell arra, hogy a bélflóránk ne károsodjon, és ebben lehet fontos szerepe a probiotikumoknak. Mostanában sok kérésnek teszek eleget, feszí­tettebbek a hétköznapjaim, í­gy kerestem egy olyan készí­tményt, amelyben rengeteg vitamin és ásványi anyag van” – mondta el a szí­nésznő, aki a rendszeres mozgás fontosságát is kiemelte. Mindenkinek azt tanácsolja: „lactiválja magát!” Például mozogjon legalább háromszor egy héten, ez csodákra képes. Örömmel csatlakozott a sportos eseményhez, és a partról drukkolt a szépséges lányoknak, akik a póló csapat egy-egy tagjával játékos feladatokban mérték össze erejüket.

A csinos hí­rességek és a sportoló fiúk a medencébe csobbantak: váltóúszásban Horváth Éva és a Lactiv Vasas kiválósága, Katonás Gergő tűnt a legnyerőbb párosnak, mí­g kapura dobásban Mádai Vivien emelkedett ki. Méghozzá szó szerint: Drasko Brguljan ugyanis kiemelte a ví­zből a műsorvezetőt, hogy szétszaggathassák a hálót. A legnagyobb izgalmakat a koronggyűjtő játék tartogatta, hiszen itt egyszerre minden csapat a ví­zben tartózkodott, ezt a számot pedig Kondákor Zsófi és dr. Steinmetz ídám duója nyerte.

Dr. Steinmetz ídám a verseny után elmondta: várakozáson felül teljesí­tettek a ví­zben a csinos lányok. „Annak, aki nem ví­zilabdázik, kifejezetten nehéz kapura dobnia, de nagyon ügyesek voltak, és az külön öröm, hogy bár egyikük sem élsportoló, elhivatottan hirdetik az egészséges életmód fontosságát. Ha valaki hetente két-három alkalommal csak ennyit mozog, mint mi most itt, máris sokat tett magáért” – emelte ki a Lactiv Vasas kiválósága.

Megosztom