Összefogtak a sztárok az állatokért

Falusi Mariann szí­nésznő, Besenyei Péter műrepülő világbajnok, Tornóczky Anita az íllatvédőrség szóvivője és Kárpáti Rebeka a Miss Universe Hungary 2013 győztese együtt kampányolt az állatvédelem és a felelős állattartás mellett.

Magyarországon megközelí­tőleg 1 millió gazdátlan háziállat él az utcákon vagy a menhelyeken. S bár egyre több állatvédelmi szervezet folytat komoly oktató munkát, hogy javí­tsunk házi kedvenceink életkörülményein, sajnos be kell látnunk, hogy a felelős állattartásról van még mit tanulnunk.

Mindemellett egy nagyon kedvező tendencia figyelhető meg az utóbbi időben ezen a területen, egyre több hí­res ember emeli fel a hangját az állatvédelemért, és személyes példamutatással hí­vja fel a figyelmet a felelős állattartás fontosságára.

A HEROSZ Budapesti íllatotthon íllatok Világnapja alkalmából tartott Nyí­lt Napján Tornóczky Anita az íllatvédőrség szóvivője, Falusi Mariann szí­nésznő, Besenyei Péter műrepülő világbajnok és Kárpáti Rebeka a Miss Universe Hungary 2013 győztese kampányolt az állatvédelem és a gazdátlan állatok örökbefogadása mellett.

Az állatokhoz, állatvédelemhez való kötődés mindegyiküknek szí­vügye, és ki-ki lehetőségéhez mérten, aktí­van tesz is a közös cél érdekében. Személyes élményeikről, érzéseikről, állatvédelmi tevékenységükről meséltek a HEROSZ Budapesti íllatotthon rekord számú látogatójának.

Megosztom