A 2021-es év kanapé trendjei – 5 + 1 stílustipp

A Bonami szakértői tippjei segítségével megtudhatjuk, milyen színeket, anyagokat és formákat válasszunk, ha a 2021-es nappali trendek szerint szeretnénk teret adni otthonunkban.

  1. Kordbársony – 2020-ban igazi öröm volt számunkra a kordbársony nagy visszatérése. Ez az anyag az idei trendeknek is része a kanapék világában. A kordbársony erős és tartós, izgalmas színeket kínál. Elsősorban pedig jellegzetes szerkezetével hívja fel magára a figyelmet.
  2. Bársony – A bársony elegáns, királyi megjelenésével tűnik ki. Puha tapintású, gyönyörű fényű anyag, ami mind világos, mind sötét színben remekül mutat a kanapékon. A glamour, a retró és a minimalista stílusú belső terekbe is jól illik.
  3. Természetes és pasztell árnyalatok – Ha az elmúlt évünk kissé komor volt, mi lenne, ha az idei évbe egy kis szín kerülne? A 2021-es évet olyan természetes árnyalatok uralják, mint a földbarna, az elegáns vörös, a bronzos szürke és a sárga. Emellett egy lágy pasztell tónusú kanapéval, hozzá színes kiegészítőkkel sosem nyúlunk mellé.
  4. Többfunkciós tér – A tavalyi évben a nappali egyszerre volt iroda, tornaterem, és időnként bár vagy otthoni kávézó. Emiatt a tárhelyek szerepe abszolút felértékelődött. A tárolóval ellátott kanapé helyet biztosít a fitneszeszközök vagy az irodai kellékek számára.
  5. Kerek formák – Míg nem is olyan rég még a szigorú geometriai vonalak és derékszögek uralkodtak a belső terekben, most az ovális, a kerek formák és a finom ívek uralják a trendeket. A kanapék lekerekített formája a harmóniát és a biztonságot szimbolizálja.
  6. Különböző stílusok kombinációja – Nagy a család, és gyakran jönnek vendégségbe a rokonok? Szerezzünk be két kanapét – mindegyiket más stílusban. Nemcsak színükben, méretükben és kivitelben, hanem anyagukban is különbözhetnek. Manapság bármi megengedett, például egy bőr kanapé csodásan kombinálható egy velúr vagy bársony kanapéval!

Tudtad?

Kanapék hete

A Bonami.hu oldalán július végén a kanapék, az ülőgarnitúrák kerülnek fókuszba. Az otthoni és irodai lakberendezési inspirációkat bemutató, számtalan nemzetközi forgalmazó termékeit felvonultató cég július 26.és augusztus 1. között 20% kedvezményt ad minden ülőgarnitúrájára. A kanapék hete kapcsán az öt országban aktívan tevékenykedő Bonami nagyszabású nyereményjátékot indít, melyben bárki, aki a nyereményjátékon indul, megnyerhet egy Bobochic Paris márkájú, Luna szürke háromszemélyes kanapét lábtartóval. Akár akciós, akár teljesáron megvásárolt termékeinknek házhozszállítása számtalan módon, így a Bonami futárszolgálat segítségével is igényelhető. A Bonami Futár többek között olyan szolgáltatásokat is nyújt, melyek a kanapé összeszerelése vagy a csomagolóanyag és a régi bútor elszállítása. Az ingyenes és problémamentes visszaküldés a túlméretes termékeknél is garantált.

 

 

 

Megosztom