A fékezhetetlen gyümölcsáradat

4711 Remix Cologne Edition 2021

Lépjen ki a mindennapokból és legyen az, aki igazán lenni szeretne – ez a mottója a 4711 Remix Edition 2021 új illatnak, amelynek a narancsvirág a főszereplője.

Ritkán volt nagyobb a végtelen szabadság utáni vágy, mint napjainkban; és sokféle módon ünnepelhetjük az életet, ha szabadjára engedjük kreativitásunkat. 2021-ben a 4711 Remix Cologne gyümölcsös illatrobbanással kelti életre a sivatagot. Vizuálisan is izgalmas, színpompás az új változat – a legjobb eszköz arra, hogy kilépjünk a mindennapi illatok világából és szétfeszítsük a kereteket.

2018 óta léteznek a 4711 új, izgalmas kompozíciói: a 4711 Remix Cologne a fiatalos trendek felé fordul és évente friss, modern kiadásban jelenik meg. Mindig a hét fő összetevő – citrom, bergamott, narancs, levendula, rozmaring, neroli és keserűnarancs illóolaj – egyike kerül a középpontba és ennek alapján „újrakeverik” a klasszikus illatot. Az illattörténelem több mint 225 éves múltja ezzel a jelenbe érkezik. Elsőként a lédús narancs volt a fókuszban, és az illat rögtön elnyerte a német „Illatcsillag” (Duftstar) parfümdíjat „Női életmód” (Lifestyle Damen) kategóriában. 2019 a szelíd levendula, 2020 a frissítő citrom éve volt, utóbbi is rendkívül népszerű illat lett. Idén pedig a spanyol narancs fehér virágaiból kivont neroliolaj kapja a főszerepet, és annak féktelenül gyümölcsös aromája. Illatos kiegészítő mindenkinek, aki friss, energikus életérzést szeretne hazavinni. A korábban limitált Remix Editions illatok a nagy kereslet miatt 2021-től folyamatosan kaphatók.

A narancsvirág gyümölcsös frissessége egy kalandosan új „remix”. A felütésben a mandarin és az őszibarack jegyek zamatos gyümölcskoktélra emlékeztetnek, amely – egy leheletnyi nerolival keverve – vagány lendületet kap és jó hangulatot áraszt. A szívben a narancsvirág és a fás illat-elemek kombinációja meglepően izgalmas keverék, amelyet finoman lágyít a praliné édes illata. A vanília, a száraz fák, a pacsuli meleg jegyei elmélyítik az kompozíció intenzitását és így folytatják az illatos utazást.

Fejjegy
neroli
mandarin
őszibarack

Szívjegy
narancsvirág
praliné
ámbrás fa

Alapjegy
pacsuli
vanília
fás illatok

Eau de Cologne Natural Spray

100 ml, 8230 HUF

 

 

 

 

 

 

 


„Ez az illat vidám, nyárias optimizmust áraszt. A mandarin és az őszibarack jegyei friss, pompás lédússágukkal nyitják meg a kompozíciót a neroli virágos, zöld, mézes jegyei mellett. A narancsvirág, a praliné és a modern borostyánfa ragyogó, napsugaras szívet teremt, miközben a strukturált pacsuli, a száraz fa és a vanília naplementéig biztosít meleg, kellemes érzést a bőrnek! Az illat telt, ,Joie de vivre‘ – életöröm.”

– Nathalie Lorson, parfümőr, a Remix Cologne – Edition Neroli alkotója

Megosztom