Ötletek anyák napjára

 

A legjobb anyukáknak
Május 2-án ünnepeljük együtt az anyukákat, megérdemlik, hogy kényeztessük őket tetőtől talpig! Csak egy ötlet: Gyújts gyertyákat, készítsd elő a fürdőszobát és lepd meg anyukádat egy különleges fürdőélménnyel. 
Rosegold
Fürdőbomba
1990 Ft / dbPihenj a csillogó naplementében. A narancssárga és a rózsaszín tónusok megnyugtató virágaromákat árasztanak ebből a gyönyörű illatgömbből.
Mamma Mia
Zuhanyradír
4290 Ft – 300gFrissítő rózsaszín grapefruit püré, tisztító rózsaszín agyag és radírozó himalája kősó – Oh jaj, hogy is tudnál ennek ellenállni?!
Violet Cream
Habfürdő
2290 Ft / dbEnnek a lila habfürdő csodának puha alapja van, mely gondoskodik a lágy fürdőzésről. Az ibolya és bergamott buborékok halványan burkolják be a lilává varázsolt vizet. Két fürdéshez elegendő!
Jasmine Cream
Habfürdő
2290 Ft / dbElegáns, virágos – belül krémes fondant töltelékkel. A jázmin és ylang-ylang illata átjárja a teret, miközben finom hab tölti fel a kádadat. Két fürdéshez elegendő!
Mother Of Pearl
Fürdőbomba
2290 Ft / dbAdd ezt a különleges gyöngyöt anyukádnak, mely orchideák illatát árasztó luxus tejfürdőt hoz létre. A bomba külső héja megolvad és rugalmassá teszi a bőrt.
Atom Heart Mother
Fürdőbomba
1890 Ft / dbÉlvezd a közelgő nyári napok látványát és illatát napfelkeltétől egészen napnyugtáig. A kis felhők a nyári égboltra emlékeztetnek.
https://hu.lush.com/

 

Megosztom