Advent a szabadidőparkban

Családi Lap
2018-11-06 10:28
Az advent a családi együttlét időszaka. Ehhez a Familypark, Ausztria legnagyobb szabadidőparkja a legjobb választás! Nálunk a szülők és gyerekek egyaránt könnyen karácsonyi hangulatba kerülhetnek. Az osztrák-magyar határ közelében található szabadidőparkban ugyanis a november 30-tól december 2-ig és december 7-től 9-ig tartó Karácsonyi varázslat című program alkalmával különleges adventi élmények várják a vendégeket.
A Familyparkot ebben az időszakban sötétedés után valósággal beragyogják a karácsonyi fények. Varázslatos figurák, angyalok, a Mikulás és számos további meglepetés vár a kicsikre és nagyokra egyaránt.


A szabadidőpark családoknak szóló adventi kínálata azonban jelentős mértékben eltér egy megszokott karácsonyi vásártól. Az időjárástól függően annyi attrakció működik majd, amennyit csak el lehet indítani. A gyerekekkel meglátogatható az állatsimogató, és naponta több alkalommal is karácsonyi show-műsor és vidám felvonulás szórakoztatja a vendégeket. A gazdag program azonban nem csak a gyerekeknek kínál feledhetetlen élményt.


Természetesen az olyan klasszikusok sem hiányozhatnak a kínálatból, mint a puncsosstand, a forralt bor, a sült gesztenye és mandula. A szabadidőpark éttermei nagyszerű alkalmat kínálnak a vendégeknek, hogy felmelegedjenek egy kicsit, mielőtt újra belevetnék magukat a Familypark kínálta karácsonyi élményekbe.


További információ: www.familypark.at/hu