Új bútoráruház érkezik Magyarországra

Családi Lap
2017-04-05 12:33
A Steinhoff International csoporthoz tartozó Abra lánc Lengyelországban több, mint 100 üzlettel képviselteti magát, első magyarországi üzlete 1200 m² területen lesz kialakítva a soroksári kika áruházban.
1990-ben Krakkóban nyílt meg az első üzlet Abry néven, azóta folyamatos fejlődés és expanzió jellemzi a céget. A magas színvonalú kiszolgálásra már az első üzlet megnyitása óta nagy hangsúlyt helyez a vállalat, ezért is nyerhette el az üzleti világ számára elismert és fontos díjakat: 2008-ban az Abra Meble Lengyelországban az Év felfedettje díját, 2011-ben a Forbes magazin gyémánt címét, 2013-ban a Minőségi Kiszolgálás csillagát, 2014-ben és 2015-ben pedig Superbrand címet kapta meg. A vállalat főként lengyel bútorgyártóktól, manufaktúráktól szerzi be az árukészletét, amely főként nappali, étkező, iroda, ifjúsági és hálószoba bútorokból áll. 2011 óta az Abra már a Steinhoff International csoport égisze alatt működik tovább nagy sikerrel.


Az Abra bútor első magyarországi üzlete április 20-án nyílik a soroksári kika földszintjén, a következő üzletnyitás pedig pár hónapon belül Budaörsön várható. A trendi, fiatalos, praktikus és megfizethető bútorok iránt nagy a kereslet, így a tervek szerint hazánkban 2019-re egy teljes, országos lefedettségű üzlethálózat épülhet ki.