Megjelent a Családi Lap júliusi száma!

Családi Lap
2018-07-06 10:00
frissítve: 2018-07-06 09:58

Mit gondoltok, hogyan és hol nyaralnak a királyi családok? Júliusi számunkban ennek jártunk utána! De beszélgettünk Koncz Zsuzsával, egy magánnyomozó párral és Fejős Évával is. Továbbá Szlovéniába invitálunk benneteket, az asztalra tunéziai ételeket varázsolunk, és néhány hazai remek bringa-túraútvonalat is bemutatunk.


A FŐSZERKESZTŐ AJÁNLJA

A 90 ÉVES SZABÓ GYURI BÁCSI naponta nyolcféle gyógyteát iszik, szinte sosem beteg, és még mindig aktívan dolgozik. Gyógyteái sokaknak segítenek kisebb-nagyobb bajaikban.

SZERETEK BICIKLIZNI, a fiaim is egészen kicsi koruk óta kerékpároznak, már az óvodába is sokszor biciklivel mentek. Összeállításunkban hasznos tippeket adunk a tekeréshez és öt hazai kerékpáros útvonalat is bemutatunk.

VÁSÁRLÁSKOR IGYEKSZEM mindig megnézni, hogy mit tartalmaz az adott termék, és próbálok olyat választani, amben kevesebb a cukor. Cikkünkben annak jártunk utna, hogyan válhatunk még inkább tudatos vásárlóvá.

És ezen kívül sok-sok érdekes téma még a júliusi Családi Lapban!Olvassa egész évben!

Egyéves előfizetés esetén 1680 forintot megtakaríthat, így a Családi Lap Önnek havonta csak 350 forint! Tizenkét lapszám, 28 % kedvezménnyel - 5880 forint helyett, 4200 forintért - az Öné lehet.

Előfizetőknek:

Megrendelés:
Interneten: www.mediacity.hu/elofizetes
Telefonon: +36-80-296-855
E-mailben: elofizetes@mediacity.hu
Postai úton vagy személyesen: MediaCity Kft., 1053 Budapest, Kecskeméti u. 5.