Megjelent a Családi Lap júniusi száma!

Családi Lap
2018-06-08 10:16
frissítve: 2018-06-08 10:14

Hogyan szervezzük meg magunnak a nyaralást? Hogyan nyaral egy idősebb pár, egy nagy család és egy szingli? Hogyan védhetjük meg magunkat az erős napsugárzástól? Többek között ezekre is választ adunk a júniusi számunkban.A FŐSZERKESZTŐ AJÁNLJA

AZ EDZÉS UTÁN jólesik nekem a nyújtás. De nemcsak emiatt szeretem, hanem mert tudom, hosszú távon is jó hatással van a szervezetemre. Sőt, akár külön edzésformaként is végezhetjük a strechinget.

NEKÜNK IS VAN KUTYÁNK, bár eleinte ódzkodtam tőle. A fiaim szerettek volna nagyon, ezért beadtam a derekamat. Bár Dorka nem örökbefogadott kutya, mint cikkünk szereplői, de tőle is rengeteg szeretetet kapunk.

MÁJUSBAN NÉGY NAPOT töltöttem Magas-Stájerországban, amely lenyűgözött szépségével. Hegyek, tavak, folyók, kis városok, hütték és vendégszerető helyiek - röviden így jellemezném Ausztria ezen régióját.

És ezen kívül sok-sok érdekes téma még a júniusi Családi Lapban!Olvassa egész évben!

Egyéves előfizetés esetén 1680 forintot megtakaríthat, így a Családi Lap Önnek havonta csak 350 forint! Tizenkét lapszám, 28 % kedvezménnyel - 5880 forint helyett, 4200 forintért - az Öné lehet.

Előfizetőknek:

Megrendelés:
Interneten: www.mediacity.hu/elofizetes
Telefonon: +36-80-296-855
E-mailben: elofizetes@mediacity.hu
Postai úton vagy személyesen: MediaCity Kft., 1053 Budapest, Kecskeméti u. 5.