2018.10.22. ,
facebookrss

zene

Az idén ötvenéves gitáros, énekes, zeneszerzővel beszélgettünk dalokról, koncertről, párkapcsolatról, családról, tervekről.
Idén lenne 75 éves minden idők legnagyobb gitárosa, akinek emlékére a Halper-Hendrix Experiment ad koncertet október 29-én a budapesti MOM Sportban.
BENCZÚR KERTI ESTÉK - 150 év zenében és táncban
Hét komolyzenei koncerttel, valamint a Budapest Bár, a 100 Tagú Cigányzenekar és a Sabbathsong Klezmer Band előadásaival vár minket a fesztivál.
Június 16-25 között fergeteges 10 nap vár Miskolcra és a zene szerelmeseire, az opera jegyében.
Ismét ezer család énekel a Ringató közösség nagyrendezvényén május 13-án, szombaton.
BUMM, BUMM, BUMM KONCERTRE KÉSZÜL FARKASHÁZI RÉKA
A kétszeres Emerton-díjas, nyolcszor az év énekesnőjének választott Zoltán Erika immár harminc éve hódít a zenei pályán.
A bohókás hangvételtől a mély érzelmekig, a flörttől az udvarláson át a komoly szerelemig vezetnek az énekes második nagylemezének dalai.
A tea és kávé, édességek és finom ételek ünnepi hangulatát emeli a dalos-zenés-táncos program, nyugattól-keletig november 13-án a Darshan-udvarban.
Egy nem mindennapi zongoraverseny Egerben, amelyre február 21-ig minden zeneszerető gyerek jelentkezhet.
Lotfi Begi, hazánk vezető lemezlovasa és zenei producere elárulja nekünk sikerének titkát.
Pozitív változásokat okoz az agyban és fejleszti a gyerekek mentális képességeit a zenetanulás. Gyógyír lehet a diszlexiára is.
Közel egy évig dolgozott Balázs Elemér a The New BEGinning című albumán, a lemezbemutató koncert október 9-én lesz a MOM Kulturális Központban.


HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Email*
Név*


LEGFRISSEBB SZÁM

cimlap